Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND] camioneta Barkas B1000
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
mstaniloiu
Vand Barkas B1000, cu obloane(platforma) , MTMA 2350 Kg, motor (3 pistoane, 2 timpi) de 993 cmc(impozit mic) , culoare alba. Anul de fabricatie este 1987 , are aprindere electronica din fabrica, obloanele laterale si cel din spate sunt rabatabile. Are 2 locuri pe scaune in cabina. Consumul este de 7.5-8 litri/100 de KM incarcat sau 6.5-7l/100 de Km la gol - in conditii de trafic mixt 50/50% in oras si afara. Are 4 trepte de viteze normal, una pe "frei" si una de mers inapoi(pentru cei interesati - explic la vizionare cum e cu cutia de viteze - aceasta e punctul forte al masinii). Tractiunea este pe fata (deci avantajos iarna sau la mers in gol pe teren accidentat sau neasfaltat).

Masina este in stare de functionare, dar nu am mai folosit-o de vreo 6 luni , este foarte utila - eu am carat cherestea cu ea - am protejat-o - in general merg cam 2 metri cubi incarcatura (lemn) maxim sau mai multi metri cubi cu alte marfuri. Se ofera si piese de rezerva.

Masina este localizata la 16 Km de Ploiesti si 38 de Bucuresti.

Pentru detalii suplimentare - sau PM pe acest forum. Trimit foto pe e-mail - dar doresc ca cei interesati cu adevarat sa vina la fata locului sa discutam.

Pret 3200 RON negociabil la fata locului.
Oferta e Valabila pana la 15 septembire - dupa aceasta data - masina merge la Remat .

Rog sa va abtineti de la comentarii sau intrebari in afara subiectului sau care polueaza topicul - multumesc anticipat,
CRY 79
Nu comentam aiurea, dar pune si ceva poze.
mstaniloiu
Valabil - o sa pun si o fotografie cu titlu generic.
Din experienta mea pe forum in 89% din cazuri se comenteaza fotografiile.

Anuntul este pentru cei strict interesati - va multumesc pentru intelegere.
Pentru mai multe informatii efectiv legat de barkas ca si masina daca doriti neaprat facem un topic la diverse - avand in vedere ca intr-un timp se mai gaseau(si poate mai sunt si acum), Baraks-uri cu motor de Dacia (solutie nefericita dupa mine - deoarece cutia de viteze e construita diferit)

Deci - valabil - discutam si la pret.

Multumesc de intelgere.
mstaniloiu
Valabil, sau in 2 saptamani "mergem" la fier vechi ... ar fi pacat ... dar eu mai am alte 5 masini ... si copii care merg la scoale/gradinita sad.gif

Cabina cu putine urme de rugina - in rest sasiul si motorul sunt OK.

Curge putin ulei pe la un simering de planetara (2-300 grame pe an).Aprindere electronica EBZA din fabrica.

IN rest poti sa iti faci treaba cu el fara probleme (impozit 120 RON pe an), mai am si piese.
mstaniloiu
valabil, scuze pentru intarziere o sa revin si cu foto in seara aceasta.

Sunati fara retinere, 0747-285812
mstaniloiu
si cu foto :
user posted image
'
'
user posted image
mstaniloiu
valabil, negociabil,
sutica
ofer 1400 ron ! Daca masina are acte la zi ! Si poate ajunge pe rotile ei la sibiu !
mar
Salut! Ti-am trimis pm
mstaniloiu
NU mai este valabil, rog administratorul sa inchida topicul,

- pentru Sutica vad ca e omniprezent pe "Bursa" - oricum nu il dadeam cu 1400 cu ITP si toate cele )

Multumesc,
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.