Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Berlina pe injectie nu mai porneste (pe benzina)
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
SANDRINO
Dacia injectie 30.000 km. nu vrea sa mai porneasca pe benzina. Pe gaz nu are nici o problema. Benzina ajunge pina la "carburator", "injector" sau ce mama lui o fi, dar nu vrea sa porneasca. mad.gif mad.gif mad.gif NU stiu ce sa-i mai fac !??!!

10x
RIon
sigur injectie frate! de ce ai pus-o pe gaz... ei, ei
SANDRINO
Daca tot nu am primit ceva concret macar recomandati-mi si mie un mecanic f. bun la care sa merg sa imi faca o constatare (macar). Ca de schimbat injectorul nu cred ca il schimb. Mai bine ii pun carburator !!! Ar putea sa nu aiba injectorul nimic ? Am vazut ca are o electrovalva pe acolo. Poate sa fie de la asta ???


10x
beast
[e f posibil ca injectorul sa aiba depuneri safie infundat asemenea jigleoarelor in cazul carburatiei sau vezi sonda.dar in legatura cu trecerea la carburatie sfatul meu e sa nu faci asa ceva atata lume nu stie excl.gif cum sa treaca pe injectie si tu ii bagi carburatie
bogdan3l
Nu e legal sa treci la carburatie pentru ca nu va mai corespunde normelor de poluare .
nelu
Pana la injector verifica daca functioneaza pompa de benzina.
SANDRINO
azi am rezolvat-o ! era oxidat un rahat de contact la mufa aceea groasa de sub rezervorul de lichid de frana ! 10x petru raspunsuri oricum !!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ov
de retinut wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.