Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: DVD-plaier
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > In Car Entertainment
claudiu RAKA
Salutare la toata lumea.
- am si eu o problema, la care astept , unele sugesti de la voi. am un dvd- plaier, adus din italia, pe care l-am folosit acolo, pe un microbuz vw caravele din 1986{fenomenala masina}, doar 3 zile. in ziua cand mi la dat propietaru sal montez pe masina, a zis ca tocmai la adus de la reparat{ cica iau fost lipite vreo 2-3 fire, nu a stit sami explice}. a functinat foarte bine, cteste dvd, cd, mp3, usb, sd mmc.dupa vreo 3-4 zile, sufletu, nu mai scotea nici un sunet, in afara de bipuitul butoanelor, dar in schib functineaza tot, arata melodia etc, toate functiile, dar fara sunet. care ar fi problema?
- inca ceva, dupa ce l-am demontat, am observat ca in locasul de unde pleaca firele, din aparat, unele fire de la difuzoare , nu erau lipite corespunzator, adica unele lite,si-au facut de cap pe acolo, sau atins intre ele. sa fie oare finali dusi. mai merita reparat? pacat de el ca pare destul de solid{4*45} si are multe functi interesante.
sorin1983
probabil firele cositorite ca in secolul 14 desi in sec 21 s-au inventat mufe s-au atins si au facut vreun scurt... mai exact finalul/ii audio cred. du-l la un electronist sa vada ce final are si cat costa piesa in sine.
ionut.tanase
Din cate vad aparatul este o copie ieftina a modelelor ALPINE ceea ce ... din punctul meu de vedere nu merita reparat (daca depaseste 150 lei reparatia).
Cel mai probabil s-a ars finalul de la un scurt .
claudiu RAKA
- OK , am inceput cu stangul pe acest forum, am deschis un topic unde nu trebuie, am facut greseli de ortografie, dar nu am dat in cap la nimeni. nu am vrut neaparat sa scriu foarte corect, am vrut sa cer parerea unor alti membri, in ceea ce priveste problema mea.
-KUM , nu cred ca te-am facut nesimtit, si nici nu am lasat de inteles asta, oricum mulumesc ca mi-ai atras atentia.Si sa sti ca nu sunt un mancator de seminte, s-au vreun alt cocalar jmecher, asa cum ti-ai facut tu o parere. Asa ca hai sa terminam cu toata povestea asta. oricum m-am hotarat, sa nu mai repar "scula". , am deja un PIONEER DEH-3730MP. care functineaza foarte bine.
klaus
QUOTE(claudiu RAKA @ 24 Oct 2011, 20:26)
nu mai scotea nici un sunet, in afara de bipuitul butoanelor, dar in schib functineaza tot,
*

Intrebare de baza: unde se aude bipaitul butoanelor, in boxe?
claudiu RAKA
da, klaus, in boxe....
klaus
Deci amplificatorul final functioneaza. Problema e pana in amplificatorul final, probabil pe la preamplificator sau pe la circuitul de sunet (circuit intrerupt, fire dezlipite, condensatori busiti etc)
Pe scurt: trebuie dus la un electronist care sa se priceapa cat de cat.
claudiu RAKA
KLAUS, mersi ca ti-ai dat o parere, ma mai gandesc daca il mai repar, dar totusi poate fac o incercare sa vad cam cat mar costa, daca nu sare de 60-70 ron il fac si-l "marit"...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.