Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND] Dacia Solenza
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
virgilvwu
Vand dacia solenza pentru piese eventual pentru a fi reparata.Masina are motorul calat,si inca ceva bube.Leonard excl.gif 0727024870.
mrkiry
Obligatoriu pret si eventual niste poze si alte detalii.Numai bine!
sorin_pan
nu o dezmembrezi ? m-ar interesa capota . Cu stima !
golfy03
pune niste poze daca e posibil.
Ce motor are masina,pretul pt ea intreaga,kilometrii?
virgilvwu
Sal ,scz de intarziere!Masina este a unui prieten are in jur de 60 de mii km,nu este intro stare foarte buna de functionare mai exact!Motorul ei a fost calat(a spart baia si a mers faraulei),dupa care a fost schimbat cu alt motor de logan(nu stiu cati km o fi avut motorul asta).Motorul mergea bine,dar omul si-a luat alta masina si i-a vandut rampa de injectoare,si tobele!Ca si caroserie mai este atinsa pe "ici pe colo",in rest masina are toate cele necesare,numai ca are asigurarea si itp expirat.O sa atasez si cateva poze,nu mai ca sunt de proasta calitate...scz...!

13 Nov 2011, 00:20:
Pentru cei interesati masina merita vazuta,din cate am vb cu el,nu vrea sa o dezmembreze ,vrea sa o dea intreaga!Masina a fost versiunea chela,dar pe parcurs i-au fost adaugate proiectoare,alarma,cd player sony si boxe ovale,inchidere centralizata..etc,geamuri fumurii omologate..etc!Pretul masinii se invarte in jur de 1000 de euro negociabil
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.