QUOTE(Markos @ 17 Feb 2016, 21:13)
Dacă citești cu atenție eticheta de pe orice sticlă de uiski comercial, descoperi că sunt folosiți coloranți (caramel).
Stiu, se baga caramel in multe chestii; asta parca se obtine din zahar, si e clar ca si culoarea obtinuta de mine a fost fortata, chiar daca sursa a fost naturala - sper ca nu-i nimic toxic in coaja de copac. Da' nu ma asteptam la asa o schimbare de gust...
QUOTE(Dan73 @ 17 Feb 2016, 21:16)
Data viitoare sa folosesti dud oltenesc! Galbina ca aurul o sa iasa!
E un dud p-aproape de locul de productie, o sa-l am in vedere.
QUOTE(ady77 @ 17 Feb 2016, 21:22)
In septembrie trec prin Stoenesti!
Te-astept, ca de cand te lauzi...o sa iau acolo o doza din asta, pt. "just in case".
QUOTE(dacis @ 17 Feb 2016, 21:49)
Io tot nu cred. Tre sa gust, sa ma conving.
Si mai vrei ca noi sa te credem pe cuvant?
QUOTE(DragosP @ 17 Feb 2016, 22:24)
Trimite-mi te rog o sticla și-ți zic eu ce și cum.
Rezolvat, am pus-o la posta.
QUOTE(b76bgaarh @ 17 Feb 2016, 22:27)
Pt o degustare mă deplasez la Brașov. Aduc ca element de comparație țuică ținută în butoi de dud.
Deal.