Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: scartait undeva in fata
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
marianatanasiu
[attachmentid=11593]salutare oameni buni
daca poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema ar fi tare bine.de ceva vreme am un scartait undeva in fata ca o fi de la roata ca o fi de sub capota nush .dar nu cred ca e de la roata ca face asa doar cind accelerez.in frana de motor nu face.la relantiu nu face.cind merg "pe liber"nu face.
a inceput sa ma dispere.precizez ca e un scartait strident ascutit.
multumesc anticipat. sad.gif
andu911
probabil clapeta de la acceleratie....
poza aia ce reprezinta ? biggrin.gif
adumitrachy
E de la tobe.Vezi sa nu ai vre-un tampon slabit.La mine era un tampon slabit si facea ca toti dracii. sad.gif
rtulea
Inainte de toate verifica sa nu fie cumva de la arcul ce tine clapeta de acceleratie, acela mare care se prinde pe contraaripa chiar sub filtrul de aer. De obicei acesta vibreaza si loveste de filtru.
Dyda
Verifica zona capotei motor.Balamale , zona unde posibil sa atinga caroseria - se pot vedea urmele unde au frecat
marianatanasiu
cred ca e de la arcul ala.......cum fac sa remediez?
marianatanasiu
degeaba.....am uns pe acolo pe la arc .....nimic...........a zis cineva ca face de la rulmentul de presiune asa......ceea ce e mai naspha de reparat
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.