Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Am o nelamurire legata de lumina de la incalzire
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > In Car Entertainment
TheSting
Salutare azi intamplarea a facut ca masina finei mele sa o blocheze pe a mea si am plecat sa fac niste cumparaturi cu masina ei. Pe drum am observat urmatoarea faza care mi-a pus un semn de intrebare:
Este vorba despre un Peageut 207 iar cand am plecat am dat drumul la incalzirea din scaune (sistemul de on off este tipul acela cu rotita ,care are 3 niveluri si se afla pe laterala carcasei de la scaun) cand am dat drumul la incalzire acesta mergea perfect dar am observat ca nu este luminata rotita aceea de care invarti pt a da drumu la incalzire. Intrebarea mea este: Sau ars becurile de la rotita de incalzire a scaunului soferului si a pasagerului sau acestea nu sunt luminate (aceasta varianta mi-se pare cam ciudata)
Va rog daca ma puteti ajuta toti cei care aveti incalzire in scaun iar putonul il aveti pe carcasa scaunului, si sa-mi spuneti daca voi aveti aceea comanda luminata sau nu.
Multumesc.
Markos
Io poxaț zic canam luminata rotița aia dela reclarea si rapatarea oclinsilor lectrice lamegan. Nrest iecam luminat totu. Ncalsiren scaune nam, canamai fost malai pentrasa ceva (defabt, amluat dpe ztoc ceam gasit).
G I M
E grecu' rofl1.gif rofl1.gif rofl1.gif si nu mai are scapare
Am stropit si lectocu cu bunatate de tuica!
C@talin
bre sher copyrigt mad.gif
botoanele alea asa sunt ele,si la passat sunt neluminate rotitele tongue.gif ,poate doar emblema de scaun incalzit sa fie luminata
TheSting
Si eu stiam ca macar simbolul sa fie luminat dar nu are lumina de loc, nici simbolul si nici rotita
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.