Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND] bloc motor 1.4 E7j + chiuloasa
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
tykazs
Vand bloc motor 1.4 E7j cu chiuloasa in stare perfecta, nerectificata. Blocul motor vine doar cu camasile si atat, fara pistoane, fara vibrochen. Blocul e in stare perfecta, fara fisuri sau alte probleme. Chiuloasa vine cu tot cu axul cu came, cu capac (capacul e de solenza insa tot ansamblul este de megane 1) insa fara 2 supape. Pret 150 ron

6 Mar 2012, 16:32:
up
tykazs
up!
tykazs
valabil
vioar
Buna seara,

Ati adus piesele in Buc?
tykazs
QUOTE(vioar @ 21 Mar 2012, 19:38)
Buna seara,

Ati adus piesele in Buc?
*

nu inca, dar daca stiu ca le ia cineva sigur, le aduc. Insa dupa paste le voi avea oricum.
vioar
V6am spus si pe pm cand am vorbit saptamana trecuta ca le iau sigur si ati spus ca le aduce fratele dvs in bucuresti.
tykazs
ok, atunci, asteptati pana dupa paste, sau le vreti mai devreme? frate-miu trebuia sa vina sa ne apucam de o lucrare insa proprietarul ne-a amanat dupa paste. Sa le aduc mai devreme?
tykazs
up! imediat dupa paste am piesele in Bucuresti. Pt urgenta, se poate aduce.
Actualizare. Blocul motor vine cu pompa de apa, rola intinzatoare, fara pistoane, fara vibrochen, fara baia de ulei si fara pompa de ulei. Chiuloasa vine goala! absolut goala, doar cu capacul de solenza si prezoanele de prindere pe bloc. Pret fix 150 RON.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.