Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND] 4 anv. vara Michelin Energy Saver 205/55R16
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
silviumc
Vand set de 4 anvelope de vara Michelin Energy Saver GreenX 205/55R16 91H cu DOT 4910, folosite numai 6 luni. Nu au absolut nici o problema. Sunt anvelopele originale de pe Megane 3. Le vand pentru ca am cumparat un set all-season si nu mai am nevoie de acestea de vara.

Pret: 300 de lei bucata, adica mai putin de 75% din pretul de magazin (sau 4 bucati la pret de 3!)

Imi dati PM sau tel. 0755000084

Iata si niste marketing de la producator smile.gif

Beneficiati intotdeauna de consum redus de carburant si siguranta sporita pe carosabil umed multumita compozitiei de 100% silica de noua generatie.

In 1992 Michelin a lansat prima generatie de anvelope cu consum redus de carburant, anvelope cunoscute sub numele de "anvelope verzi" datorita inlocuirii partiale a negrului de fum cu silica. Noua generatie de silica folosit pentru MICHELIN Energy Saver inlocuieste aproape in intregime negrul de fum.
Siguranta sporita pe carosabil umed mentinuta kilometru dupa kilometru datorita Durable Security Compound (DSC).

Durable Security Compound, noul compus al benzii de rulare, nu contine o concentratie mare de ulei aromatic (in conformitate cu directiva europeana intrata in vigoare din ianuarie 2010).
Imbunatateste franarea pe carosabil umed, nu doar cand sunt noi dar si atunci cand anvelopa este folosita.
Pentru a garanta o franare eficienta, Durable Security Compound stabilizeaza rigiditatea benzii de rulare de-a lungul intregii vieti a anvelopei (Brevet Michelin).
Randament kilometric crescut datorita procesului de tranformare exclusiv Michelin.

Procesul exclusiv Michelin permite o combinare simultana a tuturor componentelor benzii de rulare, un control perfect al omogenitatii amestecului si al interactiunilor moleculare intre diferitele ingrediente.
Performantele cauciucului benzii de rulare sunt, prin urmare, foarte dependente de calitatea combinatiei moleculare a celor 14 ingrediente din care este facut (elastomeri, sulfur, antioxidanti, silica...).
Efectele silicai 100% si al DSC-ului sunt sporite in comparatie cu un procedeu non-Michelin.
silviumc
Sunt in jur de 420-440 de lei bucata, noi, in magazine online.. unde nu se stie daca sunt pe stoc, daca au set de patru bucati, sau mai putine.

300 de lei este un pret foarte bun smile.gif

Nu au nici un cusur, n-au patit nimic in 6 luni cat am mers cu ele...

Sunt cazate la un hotel de roti, care are si vulcanizare. Puteti veni cu masina si pleca cu ele montate.
clr
Cam cati km au fost rulate? Ofer 400 lei pe 2 bucati daca rulajul este unul decent.
Robert2504
Daca esti de acord sa vinzi 2 buc / 400lei ma intereseaza si pe mine . Astept pm
clr
Pai inteleg ca omul a solicitat 900 lei pe setul de 4 (3+1 gratis). De la 800 oferta noastra la 900 cat cere ma gandesc ca ajungem la o intelegere smile.gif.

LE: am vorbit cu colegul la telefon, e vorba de o neintelegere. Cand a spus 4 la pret la 3, a vrut sa spuna ca vinde 4 bucati sh la pretul a 3 noi, deci s-a inteles gresit (cel putin eu smile.gif ). Ca atare pretul de 600 pentru 2 e cam batut in cuie.
In consecinta nu cred ca vom ajunge la finalizarea tranzactiei, din punctul meu de vedere prefer sa iau cu 820 dot 2012 decat cu 600 sh dot 2010 indiferent de starea lor.

Bafta la vanzare oricum, a se considera free up!
silviumc
Da, este vorba de 1200 de lei tot setul. Sunt anvelope premium, cu rulaj minim, fara nici un cusur.

Hotelul de roti este in zona targului Vitan, pe partea cealalta a Dambovitei, programul este 9-18 Luni-Vineri. adresa hotel roti

DOT4910 inseamna ca au fost fabricate intre 6 si 12 decembrie 2010. Eu am luat masina in aprilie 2011 si am mers cu ele pana in octombrie 2011. Probabil in jur de 4-5000 de km.

Astea sunt toate informatiile, pana la ultimul detaliu. smile.gif
silviumc
up
silviumc
up
clr
In caz ca exista vreo sansa sa te razgandesti, oferta mea e valabila pana Vineri seara. Sambata dimineata sunt prezent sa fac achizitia de gume noi.

In caz ca nu, a se considera free up.
silviumc
1100 de lei tot setul
silviumc
up

27 Mar 2012, 08:54:
up
Laurg
Ofer 450 ron pe 2 anvelope care au fost rulate pe spate (cu profilul cel mai mare).
Valabil pana Joi seara, 5 Aprile, Vineri cumpar noi.

PS. Pret anvelope NOI, chiar pe site-ul dat de tine= 383 lei (clasa de viteza V, nu H).
silviumc
S-au vandut toate patru.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.