Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND] Tampon antibalans MEGANE II 1.5 dci
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
rangelt21
Buna ziua,

Vand tampon antibalans (cutie - motor) sau bieleta anticuplu, cum am auzit la service; nu sunt mecanic, nu stiu numele corect, la pretul de 150 RON.

Codul produsului este 82 00 042 453. Produsul este nou, nefolosit, in ambalajul cumparat cu sigla RENAULT cum se poate vedea si din poze. Din cate am verificat se preteaza pentru MEGANE II 1.5 dCI serie sasiu BM0 T. Din pacate masina mea are seria de sasiu LM0 F. Diferenta dintre cele doua, pentru produsul de mai sus este ca piesa care o vand are marimea de 270 mm si masina mea are nevoie de cel cu marimea 265 mm.

Pretul este fix. Acelasi produs in service RENAULT este 300 RON.

Eu am nevoie de produsul cu codul 82 00 338 385. Daca cineva are aceeasi problema ca mine si are produsul inversat, accept sa fac schimb.

Nu sunt samsar, nu traiesc din asa ceva, pur si simplu am avut ghinion.

Va rog PM sau mail la adresa mea.

Cu stima,
Catalin


RadulescuRomulus
1. cine ti-a spus ca nu se potriveste pe masina ta?
rangelt21
Serus, Meridian si peste tot pe unde citesc (site Febi, site Swag, etc). Iti dai seama ca daca sunt de marimi diferite, sunt asa cu un scop bine definit.

Cu stima,
Catalin

RadulescuRomulus
eu zic ca cel mai bine ii dai un pm userului espacern si sa il intrebi exact. da-i VIN-ul masinii tale si codul produsului tau si iti va spune daca se potriveste.
nu te costa nimic o intrebare!
espacern

@rangelt21=Am verificat dupa datele de pe placuta ovala si codul pentru masina ta este:8200338385....cum bine ti-au spus cei de la reprezentanta.

@RadulescuRomulus=Multumesc de "recomandare".....dar sa lasam omul sa-si vanda piesa.

@+
rangelt21
Multumesc RadulescuRomulus pentru indrumari dar eu sunt SIGUR ca am codul gresit. Dupa cum am spus mai sus, cei de la SERUS si cei de la MERIDIAN ulterior au confirmat acest lucru in urma verificarii in sistemul lor in functie de VIN-ul masinii mele. Ambele service-uri mi-au spus ca am nevoie de celalalt produs (cel de 265mm) plus ca pe ambele site-uri, FEBI si SWAG am gasit confirmarea ca produsul pe care il am eu si il vand, NU se potriveste pe masina mea.

Asa ca nu mai am nevoie de inca o confirmare ca produsul pe care il vand NU se potriveste pe masina mea, deoarece am 2 service-uri consacrate care mi-au confirmat acest lucru plus doua firme mari care vand produse pentru masini AfterMarket.

Multumesc espacern pentru a 5-a confirmare wink.gif.

Cu stima,
Catalin
rangelt21
up
rangelt21
up
rangelt21
up
rangelt21
Revin cu modificare : bieleta anticuplu RENAULT 82 00 042 453 + curea accesorii Gates 7PK1933 = 140 RON. (ambele produse noi)

Nu sunt singurul guster care si-a luat teapa cu produse aiurea. smile.gif

Daca sunt persoane interesate astept PM sau e-mail.

Cu stima,
Catalin
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.