Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND] Dacia Supernova Clima
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
trex
Vand Supernova Clima 2001:

intretinuta, 73 mii km, albastru catifea,
fara accidente, cu reparati si revizii facute la timp si trecute in caiet service.
Masina este stoc fara modificari, in plus doar folie 3M autorizata.
Primii cinci ani a avut garaj. Distributia a fost schimbata la 55k.
Acum trei ani i-am facut un polish.

Aerul conditionat merge ok, testat pe 2 drumuri la mare anul asta.
Cu 4 persoane urca pe autostrada fara probleme la 130 km/h si peste.

Intrucat imi pastrez numarul de inmatriculare, discut doar cu viitor proprietar,
preferabil din Bucuresti. Rog deci alte persoane sa nu ma caute.

Pret: 5300RON.

YM: trecs1

Poze:
[attachmentid=1627819955] [attachmentid=1627819956] [attachmentid=1627819957] [attachmentid=1627819958] [attachmentid=1627819959] [attachmentid=1627819960] [attachmentid=1627819961] [attachmentid=1627819962] [attachmentid=1627819963] [attachmentid=1627819964] [attachmentid=1627819965]
trex
Motor Renault E7J, 1.4l , 75CP. Up!
CrysMM
Un pret realist. Sa nu o dai sub 5000 sub nici o forma. Succes!
trex
Multumesc CrysMM.
DSN Clima de vanzare, iti faci treaba cu ea, nu te seaca la buzunare, si poti strange pentru una noua. Sus cu ea.
trex
Up
trex
Up. Pret negociabil.
Ov
esti primul proprietar?
ceva rugina?
ploua in ea?
trex
Sunt al doilea proprietar din 2003. Masina a fost folosita in weekenduri si concedii. Nu a stat nerulata. DSN fara rugina mai rar. Totusi masina a fost intretinuta si nu am lasat rugina sa devina o problema, mie cel putin nu imi provoaca nici un stres, sunt mici zone. Am facut tot ce e descris pe aici pe forum si nu intra apa.
marcykone
Foarte frumoasa ptr varsta ei...un up de la mine,merita banutii...
trex
Asa cum am zis in primul post, discut doar cu viitor proprietar, nu cu nepotul, bunicul varul sau mai stiu eu ce ruda sau amic. Nu am nimic cu intermediarii, e o meserie care merita respect, am cunoscut persoane foarte ok, dar pe mine ma intereseaza sa recuperez numerele dupa vanzare, ceea ce insemna ca trebuie sa merg cu viitorul proprietar la politie cand inmatriculeaza, ca sa imi iau numerele care sunt deja rezevate.
Up!
Ov
Am vazut masina, este o masina foarte corecta pentru banii ceruti, din pacate socrul meu pt care voiam sa iau masina nu vrea SN.
trex
Mda, dupa ce strig sus si tare ca nu o dau la rude, acu imi pare rau ca nu a luat-o Ov. Deci e valabil in continuare, mai putin pentru "rude". Up!
lights
Stiu ca sunt offtopic dar--felicitari,masina arata asa cum trebuie.! Pacat ca nu am bani!
Mai in gluma mai in serios,in rate nu o dai? biggrin.gif
trex
In rate zici? Accept dar doar cu buletinu, hehe biggrin.gif .
Ca sa revin la subiect, in curand voi schimba conditiile de vanzare. Up.
MyKe89
Salut!

Mi-ar placea sa o intalnesc si eu pe "bleumarina" asta. Un PM cu detalii despre locatie se poate, rog frumos?
trex
MyKe89 ti-am trimis datele cerute. Astept un telefon sau macar spune daca te mai intereseaza sau nu.

Noile conditii de vanzare sunt:

Pret :1180E (echivalentul a 5300RON la un curs 4.5)

Bonus :Se ofera moca certificatul de identificare RAR. Ceritificatul a costat 110 roni, plus rovineta plus toata alergatura. Va fi dat in momentul cand noul proprietar isi inmatriculeaza masina, eu imi iau numerele , toata lumea e fericita.
MyKe89
Nu m-am retras, ai PM. smile.gif
ursull
trimite-mi si mie datele de contact
trex
Momentan , masina e rezervata. Voi reveni cu update.
MyKe89
Si update-ul? tongue.gif

Multumesc pentru masina, e o "scumpete". wub.gif
trex
Masina s-a vandut. Nu spui cui smile.gif
S-auzim numai de bine!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.