Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Temporizator stergatoare parbriz
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Duster > Imbunatatiri - Dacia Duster
alexis
Dupa o lunga perioada de folosire a temporizatorului 'Hash' pe fostul meu Logan si dupa un experiment esuat pe Duster (pe care am incercat sa montez o maneta de Megane I break + releu temporizator), m-am decis sa transplantez temporizatorul 'Hash' pe noul meu Duster.
It works like a charm!
Hash, inca o data iti multumesc pentru foarte eleganta solutie de temporizator! respekt.gif

Detalii se gasesc pe topicul dedicat din sectiunea Logan.
Squirrel
Adică montajul de aici, bănuiesc…
alexis
Exact ala
Squirrel
Există o variantă comercială, fie ea și în pachete de genul DIY?
alexis
In sectiunea Logan, pe topicul dedicat, Hash a pus 'la bataie' schema si toate detaliile necesare. Daca te intereseaza sa-l achizitionezi si sa ti-l montezi, iti recomand sa iei direct legatura cu Hash.
Squirrel
Momentan nu sunt atât de afectat (canicula)…Este pe o listă de așteptare, și nici acolo nu a ajuns pe o poziție avansată…
alexis
Am mai gasit pe un forum francez (foarte interesant si chiar placut sa vezi ce pasiuni naste Prafosul) o solutie eleganta pe care am incercat si eu s-o adopt (inaintea versiunii Hash), dar la care eu am inregistrat un rasunator rateu, fiindu-mi imposibil sa o fac sa functioneze. Nu stiu de ce dar cred ca releul pe care l-am utilizat eu e de vina.
Va anexez tutorialul (in franceza) si, daca va place, poate ii dati de cap.
bygy007
eu zic ca releul ala e ceva mai special , adica ete ceva care inghite maneta reglabila , care e dotat cu un potentiometru , sau mai multe contacte cu rezistenta fixa
alexis
Pentru cei care se pricep la relee atasez pozele releului cu care am incercat eu. Cand l-am achizitionat mi s-a spus ca este echivalentul releului de temporizare stergator luneta de VW.

Ce parere aveti? Este un releu de temporizare au ba?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.