Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BUZAU-INTORSURA BUZAULUI
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Calatorii si Intalniri > Starea Drumurilor
demian2
Salut! Vreau sa plec la jumatatea lui august pe traseul asta si nu stiu starea drumului. Daca ma puteti ajuta si cu adrese de cazare la Nehoiu sau Siriu, ar fi si mai bine biggrin.gif Mersi mult. Toata bne!
adi_ar
Starea drumului poate fi considerata drept buna.
Cu adrese cazare nu te pot ajuta. Incearca o cautare pe net.
demian2
Deci, ma pot aventura. Mersi! Poate mai posteaza cineva. Drumuri bune!
cdadan
http://www.pensiunearoza.ro/index.php
Conditiile de cazare sunt mai mult decat ok, la preturi decente. Insa ar merge o mica precizare: restaurantul ala dragut de la parter functioneaza doar atunci cand apar grupuri organizate (probabil la paste si la craciun). In rest, poti lua masa la o bodega din imediata apropiere, tine de acelasi proprietar, dar nu recomand. Mai bine cauti ceva haleala in sat sau mananci din straita.

LE: traseul nu e o aventura, ci mai degraba o surpriza placuta. Asta, bineanteles, daca-ti place sa conduci. Suprafata carosabila e buna spre foarte buna.
MuciX
Mai ai vestita optiune 14 scaune in Siriu. E cam spartana locatia, dar ieftina.
demian2
Mersi mult! Drumuri bune !
SandelBS
Drumul e foarte bun (adica nu ma asteptam la asa ceva) nu e prea circulat, problema mai e cu carutele, in rest e frumos ca si peisaje. Mare atentie la radare, eu mi-am luat-o in Bradet (Intorsura Buzaului) cand mai erau 100 m la iesirea din localitate si stau destul de des acolo politistii.

De plictiseala drumului cel mai scurt dintre Braila si Bucuresti, mai merg pe traseul Braila - Buzau- Intorsura Bz - Brasov- Bucuresti si nu injur decat drumul din orasul Buzau - in rest - placerea condusului.
Ampt
A mai folosit cineva traseul acesta (Buzău-Întorsura Buzăului), de curând ?
fuzzzy
Da, in partea de Buzau cad pietre iar in Covasna asfaltul e super...
BoR
Am parcurs eu ieri traseul Buzau-Siriu si retur. Intr-adevar, in zona barajului mai sunt caderi de pietre, dar fara a se bloca soseaua. Calitatea asfaltului este excelenta.
Ampt
Mulțumesc frumos ambilor colegi pentru promptitudinea informațiilor oferite ! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.