Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Drum Tg Mures - Piatra Neamt
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Calatorii si Intalniri > Starea Drumurilor
bogdaniam
Salut!
Stie cineva care este starea drumului Tg Mures-Reghin- Borsec-Poiana Teiului-Tg Neamt-Roman?
Multumesc pentru eventuale clarificari!
cmandrei
Nu stiu sa iti spun pe sectiuni dar poti merge linistit smile.gif. Ultima data cand am fost eu inca se lucra, acum mai bine de 1 an; dar recent am inteles ca este terminat si foarte ok smile.gif
bogdanelkva
Traseul asta oarecum invers.
Azi,Targu Mures-Reghin se lucreaza la latirea drumului,se pun borduri aproape pe toata lungimea drumului,o gramada de semafoare,se lucreaza la poduri,podete,se circula pe un sens,se formeaza multe coloane de masini...asta pe la pranz cand lucrarile sunt in toi.Reghin-Toplita ca in palma,mai incolo pe la Borsec,Poiana Teiului aproape la fel,sa nu te fure peisajele tongue.gif ,eu am fost acum 4 zile cam pana la Pipirig.
Ca general,traseul e ok,mai putin Tg Mures-Reghin unde se lucreaza,dar cu putintica rabdare se trece. biggrin.gif
andurs
Daca vrei sa ajungi in Piatra Neamt, de ce nu mergi Tg. Mures - Balauseri - Praid - Gheorghieni - Bicaz - P. Neamt? Intre Gheorghieni si Bicaz e mai nasol, dar compenseaza peisajul, in rest e bun.
Am trecut luna trecuta pe Tg. Mures - Reghin venind dinspre Brasov si mergand catre Dej si nu-mi mai trebuie.
bogdaniam
ok, se lucreaza , dar sunt gropi in sosea? prefer sa astept la semafoare si sa prelungesc calatoria decat sa merg pe sovata gheorghieni bicaz. ultima data cand am trecut pe acolo drumul dintre praid si gheorghieni era distrus. pe cheile bicazului la acel moment gropile erau plombate. daca nu sunt gropi in sosea cred ca varianta prin reghin este optima. multumesc pt precizari!
bogdanelkva
Nu sunt gropi,doar chestia cu semafoarele,drum ingustat pe distante mai lungi,daca prinzi verde la semafoare treci repede.Recuperezi timpul pierdut dupa Reghin,cum am mai zis,drumul este de la bun la foarte bun.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.