Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bacau-Tulcea
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Calatorii si Intalniri > Starea Drumurilor
mihai24
Buna ziua,

In aproximativ 3h trebuie sa plec la Tulcea. Pana acum am crezut ca pe la Braila, daca trec cu BAC-ul stiam ca e un drum de aproximativ 100km. Nu reusesc sa il gasesc pe harti online. Insa cineva mi-a spus ca mai direct ar fi prin Galati, la fel trecut cu BAC-ul.

Daca este cineva sa ma ajute, sa ma indrume pe cel mai scurt drum, eventual si un status al starii acestuia ar fi perfect.

Va multumesc,
uniger2003
Poti si prin Braila si prin Galati. Drumul e mai drept prin Braila (la propriu - mergi numai inainte la toate intersectiile-inclusiv prin Macin- pana la Nalbant unde nu mai poti merge inainte si faci stanga spre Tulcea) dar din pacate e cam denivelat. Pe la Galati ai sa dai de un drum mai bun (ca-n palma) dar plin de curbe (si crede-ma ca sunt mari - cred ca drumul ala e deliciul motociclistilor)
P.S. Nu ai nevoie de harti, pe orice drum ai apuca tot la Tulcea te duce. Vorba aia: "Toate drumurile duc la..."Tulcea"" icon_mrgreen.gif
mihai24
Multumesc mult.

Ca distante sunt echivalente? Bac-ul functioneaza?
gruyuss
QUOTE(uniger2003 @ 7 Sep 2012, 09:45)
Poti si prin Braila si prin Galati. Drumul e mai drept prin Braila (la propriu - mergi numai inainte la toate intersectiile-inclusiv prin Macin- pana la Nalbant unde nu mai poti merge inainte si faci stanga spre Tulcea) dar din pacate e cam denivelat.
*in ultimul an a fost reparat pe destul de multe portiuni, asa ca nu mai este chiar atat de denivelat
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.