Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vopsire
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Solenza > Diverse - Dacia Solenza
vitamina
Salutare,
ma confrunt cu o problema la capota masinii,in sensul ca mi se cojeste lacul.Din ce motiv nush...Acu' intrebarea este ce as putea sa ii fac?Eu in afara de dat jos capota si revopsita,nu prea vad...
Multumesc!
edy99
e rosie?
vitamina
Nop...e gri.
vitamina
Se poate inchide...am revopsit capota!
Iulikk
Uau...
vitamina
De ce "uau" frate....300 de lei,curatata pana la tabla,degresata,pregatita cu un strat cenusiu inaintea vopsirii,vopsea,lac si uscare in cuptor.Gata cam in 7 ore.
ORIJINAL21
unii, cred ca atunci cand deschizi topic se asteapta sa rezolvi problema cam in maxin 1-2 ani...
pacat ca, "vitamina" si altii nu se incadreaza in timpul de asteptare..
unora le place sa rezolve problema pe loc daca se poate ca altfel nu ar mai apela ala forum.. (parerea mea!)

Vitamina. se poate poze cu capota?
Iulikk
QUOTE(vitamina @ 18 Nov 2012, 17:44)
De ce "uau" frate....
*Pai plm... s-a cojit vopseaua pe capota. Ce pot face? Sa o revopsesc sau sa ma rog la Dumnezeu, poate se reface vopseaua?

Era clar raspunsul la intrebare, singura solutie e revopsirea....
bion
Mai Basescule putea sa-i puna folie icon_mrgreen.gif
mecanicosu
QUOTE(bion @ 21 Nov 2012, 19:10)
Mai Basescule putea sa-i puna folie  icon_mrgreen.gif
*Folia nu da bine pe toate culorile
vitamina
Initial am deschis acest topic in cautarea unei solutii de teama sa nu se cojeasca lacul (nu vopseaua) pe bucati mari,adica sa ii fac ceva sa nu avanseze.
Spre exemplu smecheria cu folia nu o stiam.O sa incerc sa pun si cateva poze...
Iulikk
Nu prea ai ce sa ii faci decat revopsire. Si cu folia e cu dus-intors. Daca folia e de calitate indoielnica, daca este montata naspa se duce dracu. Plus ca dupa 1 iarna va crapa....
jaaL
Are cineva idee cam cat mi'ar la vopsitorie pentru bare fata spate , bandouri si oglinzi vopsite in alb ?
Iulikk
Depinde. Daca vrei sa fie vopsite in curte... cred ca fro cateva sute de lei... maxim 5.
Maskatu
QUOTE(jaaL @ 27 Nov 2012, 20:01)
Are cineva idee cam cat mi'ar la vopsitorie pentru bare fata spate , bandouri si oglinzi vopsite in alb ?
*


La service cu cuptor, si vopsea pe baza de apa, costa 300-400 lei un element. In pret este inclusa demontarea piesei (daca este necesara) , montarea, materialele si manopera. La ce ai zis tu, adica ambele spoilere+oglinzile si bandourile, nu scapi fara 900 roni.

Daca vrei ceva mai ieftin cauta un service mai de periferie dar o sa zica pas la cuptor si daca nu stai dupa ei s-ar putea sa sara etapa cu plastofix, ceea ce este nasol.

Bafta
donlucyan
Pai decat sa dai 900ron cum zice Maskatu mai pui 400ron si vopsesti toata masina si sti o treaba.
Maskatu
1300? Toata masina? radmasa.gif Unde? La sc Nelutu si familia srl? La meridian toata masina e 1000 de euro. La un service de periferie (cu cuptor), minim 7-8 sute. Intr-adevar in bucuresti preturile sunt bomba. In alte orase mai scazi o suta doua. Dar tot e mult. Daca vrei ceva profi adica dezechipare totala si cuptor, costa.
donlucyan
Aici la mine sunt multi vopsitori care se ocupa cu asa ceva si pretul cerut este de 14 mil cu tot cu dezechipare/echipare si iese tipla, intradevar fara cuptor dar nu sunt fara scursuri sau alte chesti.
Eu nu vorbesc de meridian pt ca pretul cerut este foarte mare si nu mai merita sa bagi atatia bani .
Maskatu
Si materialele? Chiar si cu vopsea gata facuta, adica nu fix la cod, plus smilghere, sprit chit, etc, si tot sar de 80-100 euro.

Cuptorul nu are legatura asa mare cu scurgerile. Masina poate sa fie in cuptor si tot sa iasa cu scurgeri din cauza vopsitorului. Cuptorul ajuta vopseaua sa se usuce la o temperatura optima si constanta si constituie un mediu fara praf si impuritati.

Daca o faci intr-un garaj se ridica tot praful si ramane in vopsea pentru totdeauna. Plus de asta nu se usuca uniform si nu va rezista atat de mult precum cea din cuptor.

Sunt de acord ca nu mai merita un vopsit profi. Vorbim de o masina cu o valoare reala de nici 1200 euro. Cum sa dai 7..8 mii pe vopsit?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.