Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: anvelope iarna
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Solenza > Diverse - Dacia Solenza
supercupa
Salut, sunt nou pe forum si am \solenza de jumatate de an. Acum ca aproape a venit iarna trebuie schimbate incaltarile si nu stiu ce anume sa iau. ma poate ajuta cineva? ca ma bate gandul sa iau Debica dar am inteles ca sava sau fulda sunt mai bune dar un pic mai scumpe...
Maskatu
Debica frigo directional am vazut la 180 bucata mai peste tot. Eu am asa ceva si ma declar foarte multumit. Carcotasii pot spune ce vor, dar am vazut debica si pe masini de fite si nu cred ca se incurcau aia in 50-100 lei diferenta pentru o marca mai buna. Daca diferenta de pret nu este mare, cumpara ceva mai de "firma". Dar pentru 10-20 lei in plus nu vei obtine performante de michelin, nokian sau alte marci de renume.
suchea
Am avut 2 cauciucuri debica directional de 2 ani, am fost multumit de ele

Anul acesta am achizitionat inca 3 bucati la fel la pretul de 150ron(acum o luna)
Maskatu
De multe ori debica nu sunt cele mai ieftine. La cele de vara sunt dupa sava si tigar adica mai scumpe.
mecanicosu
Eu am cumparat una bucata debica navigator 2 M+S all seasons,fiindca mi sa tocit unul si nu am vrut sa discompletez setul de pe masina ,mi se pare cam mult pretul de 200 lei
Danut 88
Eu am cumparat doua noi barum Polaris 3 si pe spate am doua Debica Frigo directional. Barum-urile le-am cumparat ca fiind cele mai ieftine. In prima poza sunt Debica, a doua sunt Barum.
driv3r
Eu am Sava Eskimo, deja de 3 sezoane si inca merg super. Si am urcat prin zapezi pe unde altii nu prea visau. Recomand.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.