Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Caut Centre Dezmembrari Dacia Solenza
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Solenza > Diverse - Dacia Solenza
GinoB0y
Salutare tuturor!
Cine ma poate ajuta si pe mine cu adresa sau numarul de telefon al unui centru de dezmembrari in care pot gasi piese pentru Dacia Solenza din Bucuresti sau imprejurimi?
Am nevoie neaparat de balamaua de la capota(nu mai poate fi reparata si nici nu se mai fabrica), si de alte piese dar nu atat de urgente (capota, luneta, parbriz, brate stergatoare, bara spate). Mentionez ca am cautat pe internet si nimeni nu m-a putut ajuta cu aceasta piesa, de accea apelez la ajutorul vostru. Multumesc!
Concord
Vezi mai intai ce preturi au magazinele de piese din cartier, au multe piese pe care nu le vei gasi pe internet. La dezmembrari vei intalni oameni care iti cer pe o piesa sh mai mult decat e in magazin sau chiar la fel. Am intalnit multi care fac asa. E bine sa stii preturile daca vrei sa faci o treaba cu dezmembrarile, altfel sunt sanse mari sa iesi in pierdere.
GinoB0y
am facut asta ... insa am nevoie urgenta de acea balama a capotei si din pacate nu se mai fabrica si nu o gasesc nicaieri ... nici noua si nici sh
GinoB0y
Multumesc frumos!

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.