Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: completare freon
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Sandero > Diverse - Dacia Sandero
vic24
de ceva timp (anul asta, al cincilea) ac-ul nu mai este atat de eficient ca in trecut. se observa clar ca baga mai putin frig ca in verile precedente. pe mine, momentan, nu ma deranjeaza deloc, deoarece nu mai reglez temperatura aerului, il las pe rece ac on tot timpul, si temperatura e fix cum imi place. intrebarea este daca asta poate afecta compresorul (nivelul mai redus de freon), ca daca nu, l-as lasa asa pana ce va deveni complet ineficient...

19 Jun 2013, 20:15:
radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

19 Jun 2013, 20:16:
daca spuneam o idiotenie pe aria cafenea primeam 10 raspunsuri in primele 5 minute. forum de profesionisti, vorba bancului.
CGDBZ
Da, afecteaza. Freonul ala are si ulei in el si normal se completeza la un anumit interval(timp/km) nu cand nu-si mai face treaba.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.