Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Actuatoare Timisoara
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia SuperNova > Piese auto - Dacia SuperNova
ddm70
Salutari

Ar putea sa-mi spuna cineva de unde pot cumpara in Timisoara actuatoare (toate 4) pentru Dacia Supernova ?
Maskatu
Chiar trebuia sa deschizi inca un topic? Nu puteai sa intrebi in celelalte douaj de topicuri. Pe bune. La piese auto ai incercat? Gasesti si kituri de inchidere centralizata si poti sa iei de acolo actuatoarele.

Asteptam cu interes topicurile

Actuatoare sibiu
Actuatoare brasov
Actuatoare constanta
Actuatoare iasi
........
slap.gif
cnada
sau mai simplu...google it!! nedumerire.gif
ciponex
@Maskatu: domnu admin... scuzati interventia, insa imi exprim o opinie personala. In calitate de admin trebuie sa aplici regulile forumului si sa ai grija ca ele sa fie respectate. Insa omu are 5 posturi... a gresit deschizand un nou topic, insa tonul de zeflemea nu cred ca e potrivit. Parerea mea e ca noii useri trebuie indrumati nu certati. Si asa suntem putini pe forumul SRN. Daca ii alungam si pe cei noi, vom mai posta 2-3 in curand. Scuze pt off-topic.
Maskatu
Extras din REGULAMENT. Punctul 2. Mesajele, liera b:

B ) Este de dorit a se evita abaterea de la profilul sectiunilor acestui forum (topic nou, deschis intr-o sectiune neadecvata). In acest fel, informatiile vor sta corect sortate, iar moderatorii vor avea mai putin de munca. De asemenea, este obligatorie folosirea optiunii de cautare (search) pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa il dezbateti, sub forma initierii unui nou topic, nu a fost deja discutat.

La o simpla cautare cu "actuatoare" cu bifa de cautare doar pe aria dsn am gasit 4 topicuri dintre care unul cu actuatoare in ... cluj!

www.daciaclub.ro/http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=1672&hl
www.daciaclub.ro/http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=3918&hl
www.daciaclub.ro/http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=28479&hl
www.daciaclub.ro/http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=1983&hl

Exista topic lipicios pus de mine si de alti colegi pe toate ariile in care utilizatorii sunt indrumati sa foloseasca functia de cautare.

nikuniku
atunci hai sa deschidem fiecare cate un topic,sa punem cele mai stupide intrebari si sa cerem sa ne raspunda urgent
cand este mult mai usor sa cautam pe net,mai bine sar inchide
adi_timisoara
am vazut la AUCHAN,in cutie rosie la raionul de auto,bafta
Maskatu
Exact ce ziceam... kit inchidere in hiper market. smile.gif
TRK
Am eu la vanzare la bursa toate patru actuatoare noi noute. Mie mi-a trebuit doar modulul de inchedere si am ramas cu ele. Sunt universale marca Pilot. Cred ca merg montate pe DSN, am si elementele de montaj, tot tot, cabluri, tije. Am luat din cutie doar modulul de inchidere. Pret 30 lei + 7 lei transport prin posta romana. Poze reale. Ce am incercuit este ce mi-a ramas din pachet. Am inclusiv cutia.
Bicicleta galbena
@ddm70: Timisoara e un oras mare. Foloseste Goagal/Yahoo/Bing, vezi principalele magazine de piese auto de la tine din oras, cauti pe net adrese+contacte, apoi dai doua trei telefoane sau mailuri, si afli tot. Asa se foloseste Internetul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.