Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: picură în interior
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Solenza > Diverse - Dacia Solenza
vasko85
Am o problemă la o solenza acel model imediat apărut după super-nova dică primul. îmi picură în interior printr firele de sub volan. nu găsesc gaura. vreau un sfat ceva.
marianfcsb
Salut, uitete la parbriz poate il ai fisurat mie la acele "chedere" care tine parbrizu si luneta ,le-am bagat un adeziv care lipeste/se intareste tare , si nu imi mai ploua nici in fata nici in portbagaj,baga niste adeziv pe sub chederele alea...
klaus
Ideea la chederul parbrizului e de a baga niste "silicon" care ramane flexibil dupa intarire, nu tare, ca daca e tare e numai bun de a sparge parbrizul la tensionari ale caroseriei (de exemplu silicoanele pentru temperaturi inalte pentru zone cu foc se intaresc ca piatra, nu-s potrivite).
Preferabil sa fie si unul neutral (fara acid) iar daca are si aderenta la cauciuc, si mai bine.
Maskatu
Siliconul negru parca adera bine pe cauciuc si ramane flexibil.
catalinski
De cateva zile am terminat si eu de bagat silicon sanitar intre cheder si tabla si intre cheder si parbriz.Mai intai am curatat bine intre cheder si tabla apoi intre geam si cheder cu multe carpe uscate....apoi am sters cu spirt chederul, tabla de sub cheder si geamul sub cheder......in sfarsit silicon transparent...Mers cineva in spatele meu dupa ce dadeam eu cu silicon celalalt apasa usor pe cheder si in acelasi timp stergea cu carpa imbibata putin in spirt surplusul de silicon si asa a iesit foarte frumos(estetic).Astept prima ploaie sa vedem cum se comporta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.