Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pornire pe buton Solenza
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Solenza > Imbunatatiri - Dacia Solenza
rila
Dupa ce am reusit sa blochez butucul de contact(si sa il sparg ca sa pot scoate cheia din el) m-am gandit sa imi fac daciuta sa porneasca pe buton si...uitati ce a iesit

Primul push-buton este deschiderea portbagajului
Al doilea buton este contact pozitie 1+2
Al treilea push-buton fiind pentru a cupla demarorul!
Cheia este introdusa in gaura din consola(unde se afla bucsa antidemaroare acoperita de chit,ma scuzati ca inca nu am apucat sa vopsesc chitul).
Nu am facut un tutorial inca dar daca va doriti aceasta modificare pe masina dumneavoastra va pot ajuta!
Astept parerile dumneavoastra.
edy99
Interesant

19 Sep 2013, 20:55:
Dezavantaj, nu se mai blocheaza volanul, deci poate fi furata usor.
In mod normal, s-ar putea face altfel, si anume: in gaura aia pe care ai facut-o tu, bineinteles elimini cheia ca nu mai are rost, pui in fundul ei un buton fara blocare, care apasat de "cheia masinii" sa activeze prima treapta a contactului, iar acea gaura sa aiba posibilitatea de retinere a cheii, adica sa nu o arunce afara.
In al doilea rand trebuie gasit un buton, nu stiu daca exista asa ceva, care sa aiba 2 trepte, una de apasare si una de impuls, si care sa nu actioneze treapta de impuls daca apesi tare pe buton din prima, iar acel buton sa aiba rol de treapta a doua si impulsul de la el sa fie treapta a 3-a.
Si gasita o poaibilitate sa se poata bloca volanul printr-un mecanism electric care se dezamorseaza la actionarea primei trepte, adica cand bagi cheia in gaura aia
Maskatu
Mi se pare o pierdere de timp. Stai sa bagi cheia, sa o scoti, sa apesi 3 butoane, pentru ce? Este super complicat! Mult mai simplu este sa rotesti cheia si gata.
Danut 88
Pentru fite mai mult ar merge asa: contactul in acelasi loc langa volan, sa aiba functiile de accesorii si contact, iar cea de demaror o preia butonul"start-stop".ceva de genul:
Iulikk
radmasa.gif
bion
Cu chit e naspa. Un ornament din rigips da mai bine.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.