Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND] Dacia 1300 1971 frantuzeasca
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
Hondarul
Un mosulica simpatic vinde o Dacie 1300 din 1971, modelul fara vipusca. Geamurile au data de 10.71. Masina este in Bucuresti, Militari.

Din pacate, este destul de ruginita, la praguri si pasaje. Se poate face dar cu multa munca. Capota este indoita, ca si cum ar fi sarit cineva pe ea, crezand ca masina e parasita probabil. Este insa o masina buna de piese, pentru cineva care doreste sa ia piese multe si originale.

Motorul e frantuzesc, original, la fel si cutia. Are semnale fata Cibie, stopuri spate romanesti, un far Cibie si altul Elba.

Interiorul e cam obosit: scaunul soferului e de aruncat, fetele de usi cam jerpelite. Are frana de mana la bord si cutie intre scaunele fata.

Omul vrea 2000 de lei pe ea. As fi luat-o eu dar vrea cam multi bani.

Daca este careva interesat cu adevarat, ii pot da numarul batranelului. Nu cred, sincer, ca veti avea izbanda la negocierea pretului cerut.

Masina este rosie.
harby ;))
QUOTE(Hondarul @ 25 Sep 2013, 10:59)
Un mosulica simpatic vinde o Dacie 1300 din 1971, modelul fara vipusca. Geamurile au data de 10.71. Masina este in Bucuresti, Militari.

Din pacate, este destul de ruginita, la praguri si pasaje. Se poate face dar cu multa munca. Capota este indoita, ca si cum ar fi sarit cineva pe ea, crezand ca masina e parasita probabil. Este insa o masina buna de piese, pentru cineva care doreste sa ia piese multe si originale.

Motorul e frantuzesc, original, la fel si cutia. Are semnale fata Cibie, stopuri spate romanesti, un far Cibie si altul Elba.

Interiorul e cam obosit: scaunul soferului e de aruncat, fetele de usi cam jerpelite. Are frana de mana la bord si cutie intre scaunele fata.

Omul vrea 2000 de lei pe ea. As fi luat-o eu dar vrea cam multi bani.

Daca este careva interesat cu adevarat, ii pot da numarul batranelului. Nu cred, sincer, ca veti avea izbanda la negocierea pretului cerut.

Masina este rosie.
*

E cumva cea vizavi de Cora ?
Daciotul_98
POZEEEEE!!!!
tavi_dacia1100
Ce serie de caroserie are masina?
Daca are seria sub 10.000 si cu o zi de munca se poate face sa ajunga pe roti la Cluj, ofer 1000 de lei pe ea.
Oricum nu e nicio graba. Cu timpul se convinge singur batranul ca nu ia mai nimic pe ea...
Hondarul
Nu am poze. Pretul, cum spuneam, asa cum am incercat si eu, slabe sansele sa scada. Este serie 10.000 si putin. Daca o dadea la 1000 de lei o luam eu.
Ov
banuiesc ca-i asta: http://goo.gl/maps/jVWvc
harby ;))
QUOTE(Ov @ 26 Sep 2013, 16:05)
banuiesc ca-i asta: http://goo.gl/maps/jVWvc
*

Da fix la aia ma refeream si eu . Erau la un moment dat si niste poze cu masina , motor , etc pe fb .
Hondarul
Aia este masina! Cica nu a mai mers cu ea de un an de zile.

Mergeti sa o vedeti, nu cred ca se mai baga cineva la reparatii capitale. Dar merge ca fiind donatoare. Desi la 2000 de lei e cam scumpa... chiar daca e frantuzoaica.
Daciotul_98
deci sa inteleg ca are frana de mana sub bord?E mai ruginita decat asta?:
B25KXI
Masina aia e nemiscata de cativa ani nu doar de 1 an, vroiam eu s-o salt acum vreo 3-4 ani si tot in starea aia era. Si acum vre-o 2 saptamani am fost si m-am uitat pe la ea, insa nu mi s-a parut atat de obosita la tabla, per ansamlu era ok, insa nu am studiat-o indeaproape.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.