Scot din nou la vânzare autoturismul din linkul de aici : http://www.reno.ro/-VAND-Renault-Laguna-2-...at-t262855.html

După ce am primit niște oferte jenante de la niște parcuri de dezmembrări, am decis să o repar. Astfel, după "mica" sumă de 2700 de lei care mi-a halit concediul investită în motor pentru schimbarea supapelor și a altor chestii, am reușit să o fac funcțională.
Motorul merge foarte bine, mai necesită mici investiții pentru că pierde niște ulei pe la vaporizator și trebuie schimbat capul de bară și un pivot pe dreapta.
Mașina dispune de 8 airbaguri , nu a fost lovită, dublu climatronic funcțional, cinci jenți de aliaj, abs, esp, senzori de ploaie, tapițerie mixtă cu piele și textil, geamuri electrice etc.
Are defecte optice la exterior, zgârieturi, precum și în interior, scaunul șoferului fiind cam șifonat pe lateral. Din cele două cartele, cea cu trei butoane nu mai funcționează, am înțeles că e reparabilă, iar cea cu două e funcțională însă nu îi merge butonul de deschidere.
Motorul trage foarte bine și merge rotund.
După cum vedeți, sunt sincer în descrierea autoturismului și nu vreau caterincă ieftină.
Prețul de vânzare la momentul de față este de 2250 de euro negociabil în limita bunului simț.
Mașina a fost înmatriculată pentru prima dată în România în anul 2002, fiind cumpărată de la reprezentanță de fostul proprietar. Cred că se plătește taxă de timbru.
Mașina poate fi văzută în Vâlcea.
Ofer fiscal pe loc, nu am datorii la Primărie.
Itp valabil până în 2015, asigurare valabilă până în Februarie 2014.
Accept și variante cu mașini cu motor maxim 1.6, benzină, după 2002, gen Opel Corsa, Ford Fiesta etc.

Mulțumesc.22 Nov 2013, 17:27:
Up!