Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: probleme la pornire
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Solenza > Diverse - Dacia Solenza
val14
daca stie cineva ce poate fi cu masina mea. este o solenza din 2004 care merge f bine . de un timp am patit un lucru ciudat ;nu porneste decit daca e impinsa citiva metri. mi-a spus cineva ca este vb de un contact care se intrerupe din cauza gropilor de pe strazi. si ca trebuie sa dau cu spray de contact. ce parere aveti?multumesc
Tavy84
Salut, fi mai explicit te rog, care sunt simptomele masinii, cand dai cheie nu se aude nici macar un clank, nu auzi un zumzuit (pompa de benzina), sau porneste de la cateva chei incolo?. Problemele pot fi multe si tot la fel de usoare sa fie si rezolvarea lor, daca ii dai la demaror si nu face decat un clank in bord atunci poate fi vorba de baterie pe duca sau contact la electromotor oxidat. Daca dai cheie si porneste abia dupa 3 incercari problema poate fi din: pompa de benzina daca nu se aude atunci e problema..., trebuie sa verifici presiunea in rampa; zenzor de turatie - treaba usoara se scoate si se curata; bobina crapata etc.. Incearca sa eviti pornirea masinii prin impingere de foarte multe ori, exista riscul sa iti sara cureaua de distributie si faci mai mult paguba.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.