Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vreun mecanic din sibiu sau service din sibiu ?
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
raduw0w
Avem pe site pe cineva care cunoaste bine mecanica ? care sa ma rezolve si pe mine cu consumul exagerat de la masinuta.
bostan22
Nu-ti trebuie mecanic sau service.Am avut si eu la dacie un moment in care consuma 16 L la suta de km.Am inceput cu returul,suflat cu aer,apoi spalat carburator in decarbusolv,bujii noi sinterom,fise tesla,platina noua capac etc si consumul a revenit la normal.Daca vrei,am un carburator cu jicloare de 1.4 de pe care am luat doar jiclorul de sarcina,ti-l trimit si imi platesti doar transportul.Carburatorul l-am avut pe masina,dar am pus altul nou luat de pe o dacie care a ajuns la remat cu foarte putini km.
tatabobu
Daca in afara orasului consumul e normal, si doar cel urban e nesimtit de mare, cel mai probabil e de la cuiul pointeau (nu mai etanseaza).
raduw0w
Bostan carburatorul acela zici ca e bun ? cum facem sa mi-l trimiti ?
maho
QUOTE(tatabobu @ 4 Apr 2014, 15:24)
Daca in afara orasului consumul e normal, si doar cel urban e nesimtit de mare, cel mai probabil e de la cuiul pointeau (nu mai etanseaza).

A zis aici ca a fost in afara. Posibil sa piarda benzina pe undeva, sau carburator f. prost reglat (amestec mult prea bogat - si bujiile ar trebui sa fie foarte afumate).
bostan22
Carburatorul e bun,are fooooarte putin joc la clapeta,dar motorul meu functiona impecabil cu el,eu il tin de rezerva,iar cel care il am pe masina l-am luat de pe o dacie cu 40000 km care a ajuns la remat:(.Imi dai datele si ti-l trimit,doar sa platesti transportul atat!
raduw0w
Da-mi un id de mess sau fb sa iti dau datele acolo ca aici nu pot trimite PM ..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.