Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Problema stergatoare
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
hangover
Nu e topicul cel mai potrivit probabil dar nu stiu unde as putea posta asta.
Problema la stergatoare intervine atunci cand odata pornite, cel din dreapta cade pe capota dupa prima cursa. Banuiesc ca scapa filetul sau ceva de genul.
Ar fi cineva din bucuresti cu trusa de tarozi disponibil sa-mi dea o mana de ajutor? Parca n-as cumpara o trusa doar pentru un filet.
Multumesc si scz pentru postarea nepotrivita.
bygy007
tarod sau filiera? poate este spart corpul ala , sau s-a largit
nikuniku
filiera de 6mm,daca merge rectificat!
daca nu mai este material se fileteaza cu filiera de 5mm si la prima strangere sa dus piulita
hangover
eu zic ca ar merge rectificat, acum, sincer sa fiu nici nu am mai facut asa ceva pana acum sa fiu sigur. ma gandesc ca refacut filetul si pusa o piulita mai mica 5 mm poate ar rezolva problema
florin iulian
M-am lovit si eu de aceasta problema la Dacia injectie pe care o am, si singura solutie a fost inlocuirea intregului lagar cu unul cu filet bun , atentie ca la Dacii sunt doua modele de lagare, scurt si lung.
vladut88
Chiar 3 modele , cu nuturi (dacia 1300 ,si 1310 primele tipuri) cu piulita de 6 si tija scurta , daca ai bord scoica , cu piulita de 6 tija lunga daca ai bord si aeroterma cn de fabrica , incearca cu o filiera de 6 , daca nu filiera de 5 , eu am facut acum 2 luni la cineva la o dacie am incarcat cu poxiopl , lasat sa se usuce si smirgeluit umpic , bagat filiera si tine , asa a preferat proprietaru , daca ar fi pt mine as inlocuii cuzinetul acela cu ax cu tot
florin iulian
Ai dreptate ,dar eu ma refeream strict la lagarele dotate cu sistem de prindere a stergatorului prin filet. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.