Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Variante casare/vânzare Solenza
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Solenza > Diverse - Dacia Solenza
Urgur
Salutare,

Am o Solenza Clima din 2004 pe care as vrea sa o vând cam cu 1000 euro însă din cauza taxei de timbru sau verde cum s-o numi, care e pe la 1200 de euro pentru motor euro2, nu prea este nimeni interesat de ea. La programul rabla obțin doar un tichet pentru mașină nouă ceea ce nu ma interesează. Știe cineva vreun service care ar fi interesat sa cumpere o mașină pentru piese de schimb? Mașina e în stare general bună, aproape 70000km cu o problema la puntea spate care nu mai e tocmai dreapta.

Mulțumesc pentru sfaturi.

Radu
maru
radu incearca sa postezi anuntul la sectiunea BURSA ca poate ai mai multe sanse de izbanda sau intra pe urmatorul link ca poate ajungeti la o intelegere si bateti palma

http://www.daciaclub.ro/Evaluare-dauna-tot...ml#entry4127392
Maskatu
Unde ai pomenit service care sa cumpere masini vechi pentru piese? Tie ti-ar conveni sa mergi intr-un service si sa iti inlocuiasca piesele tale vechi si obosite cu unele aflate in aceeasi situatie? Cel mult o persoana fizica ar cumpara o masina veche. Vinde-o pe piese sau asa cum este ea. Dar la bursa nu aici.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.