Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Etrieri care incalzesc
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Solenza > Diverse - Dacia Solenza
mflorind
Astazi m-am pus pe desfacut etrierii deoarece masina mergea infranata, incindea foarte tare dar nu cat sa iasa fum. Toate bune, am fost la piese auto si am luat set de garnituri pentru etrieri. Am ridicat cate o roata pe rand si am scos etrierii care intradevar erau blocati deoarece nu am reusit nici sa invart pistonasul. Am bagat presiune cu pompa si am scos pistonasele si stupoare lichidul era negru tuci iar inauntru o mazga precum vaselina de culoare gri.
Am inlocuit garniturile iar sub cea protectoare am pus vazelina siliconica si nu imi venea sa cred cat de usor merge masina dupa.
Asa ca aviz celor ce le merge masina infranata nu mai stati pe ganduri si apucati-va de treaba ca se merita la condus dar si din cauza consumului.
fuzzzy
Si inainte sa incepi sa dai avize celorlalti tu ce ai facut? Te dai exemplu? "Nu faceti ca mine!"?!??..

Era mai simplu sa previi decat sa te lauzi ca ai reparat singur o prostie care tot tu ai comis-o...
Maskatu
Sfatul tau suna ceva de genul "bai daca aveti scurgeri de benzina nu mai mergeti asa... reparati problema".
mflorind
Domnule fuzzzy nu am comis nici o prostie daca prin asta v-ati gandit ca nu am schimbat lichidul de frana, din contra a fost schimbat dar fara sa desfac pistonasele etrierilor.
Domnilor imi pare rau ca am postat aici din experienta personala, nu sunt nici pustan si nici vreun ageamiu sa fiu luat peste picior de catre dumneavoastra!
Va cer scuze pentru deranj, sper sa nu mai postez acolo unde oamenii sunt reticenti la experientele altora.
Va doresc un week-end placut!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.