Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ansamblu stergatoare Solenza de vanzare
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Solenza > Diverse - Dacia Solenza
is22dut
Presupun ca cei ce detin Dacia Solenza deja stiu (sau au) problema clasica in care bucsa de plastic sa largeste in timp din cauza frecarii, rezultand joc in bratele stergatoarelor.

Am avut 2 asemenea dispozitive pe care le-am refacut - cu bucse de bronz cu canal interior de ungere + rectificat putin axul pe care se prinde bratul stergatorului pentru a fi concentric.

Unul l-am montat pe masina, unul il ofer spre vanzare.

Precize ca acest "update" mareste substantial perioada de functionare si implicit micsoreaza gradul de uzura al ansamblului si al parbrizului (chiar si in comparatie cu un model nou care are un pret nejustificat de 450 Ron pentru calitatea pe care o ofera).

La ansamblul de vanzare am refacut si filetul corpului de plastic (cel care se prinde pe caroserie) + piulite noi de plastic pentru a evita ruginirea pe termen indelungat si implicit o desfacere usoare fara distrugerea asamblului si a caroseriei.

Pretul pentru acest ansamblu este de 200 RON.

Pentru a evita orice urma de indoiala, in caz ca sunteti nemultumiti dupa achizitionare, returnez banii (cu innapoiere produsului bineinteles).

Atasat gasiti si poze la ansamblul reparat.

Livrarea se face din Iasi.

[attachmentid=1627971531] [attachmentid=1627971532] [attachmentid=1627971533] [attachmentid=1627971534] [attachmentid=1627971535] [attachmentid=1627971536]


P.s. Am mai postat odata acum cateva luni, dar acel topic s-a inchis si nu il pot redeschide. Daca nu e ok aceasta postare, poate un admin redeschide vechiul topic.
Maskatu
Bursa este mai jos. Nu mai deschide topicuri aiurea in tramvai. La urmatorul topic deschis ai pauza o saptamana sa ai timp pentru recapitularea regulamentului. Ai procedat in aceeasi masura si la logan. Deschis topic aiurea pe sectiune tehnica.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.