Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Aripa stanga fata Dacia Logan.
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Logan > Piese auto - Dacia Logan
Fiziflash
In primul rand sarbatori fericite tuturor forumistilor!

Am reusit sa fac nefacutul, si sa imi lovesc aripa stanga fata de la Logan (model SD LSDJ4 - an 2012). Foto atasat.
Pe eticheta din dreapta jos, codul sau de culoare este OV369.

M-am gandit ca pentru a rezolva problema cat mai eficient, solutia cea mai buna este sa cumpar o aripa s/h vopsita din fabrica. Intrebarea mea pentru voi este daca se potriveste aripa de pe un logan din 2008 pe modelul meu din 2012, si mai ales daca exista mai multe nuante de alb sau aceasta este universala pentru gama LOGAN?

Multumesc, Alex
YRX
Cam greu sa gasesti o aripa fata SH neatinsa si pe culoarea ta. Daca totusi ai noroc, se va potrivi cu siguranta daca provine de pe un PH2 ca al tau. Aripa de PH1 ma indoiesc ca se potriveste la decupatura farului.
Oricum cred ca trebuie sa cumperi una noua, e destul de sifonata si greu de indreptat.
axel
Salut.Aripa de fata se potriveste de la modelul PH1 sau an de fabr 2008 ca forma dar loganul Ph1 avea alt cod de culoare la alb.Numai bine
Fiziflash
deci oricum as face se ajunge la revopsire aripa, nu?
autom
Este o mare dezmembrare in chitila. Incearca acolo. Daca este aripa din anul simular cu al tau, se ptriveste culoarea.
Fiziflash
Din pacate nu am avut timp sa ma mai ocup de problema pana acum. Am gasit astazi o aripa de la un logan din 2006 (sau 2008 nu stiu exact) din acela cu sigla dacia albastra. Am achizitionat aripa pentru ca din cate m-am uitat atat la decupatura de la far cat si la suruburi par la fel. Cum as putea sa ma asigur 100 la suta ca se potriveste, sa nu ma trezesc cu surprize dupa ce o montez? (exista posibilitatea sa o returnez daca nu se potriveste).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.