Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND]Lopeti pliabile din metal pt autoturisim
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
vmaxim
Lopeti pliabile militare, confectionate din metal cu o latura zimtata. Foarte utila atat in sezonul rece pentru momentele in care ramai blocat cu masina, cat si pentru camping sau gradinarit. Lopata vine imbracata intr-o husa din material rezistent pentru a putea fi depozitata in conditii optime.
Mai multe bucati disponibile.
Trimit in orice localitate prin Fan Courier (cost transport 12,7 lei – livrare cu verficare inainte de plata) si prin Posta Romana (taxe postale – 10 lei)
Pret: 35 lei
0747527437

[attachmentid=1627975579] [attachmentid=1627975580] [attachmentid=1627975581] [attachmentid=1627975582] [attachmentid=1627975583] [attachmentid=1627975584]
cristianxxl
M-ar interesa una, din ce zona esti?Eu stau in otopeni, dar vin mereu in Bucuresti.Problema e ca am un program dificil si nu ma pot baza ca sunt acasa la livrare...
vmaxim
Salut si la multi ani!
Eu sunt pe la stadionul Dinamo si de 2-3 ori pe saptamana trec prin otopeni seara. Cel mai bine, imi dai un telefon cand ai timp si stabilim. Mersi.
quick
cu calitatea cum stau? ai folosit vreo una? se rup/indoaie la folosire? sunt interesat si eu de una dar nici n-as vrea sa iau ceva si la prima utilizare sa se rupa... o sa fie pusa intr-o masina de teren si folosita doar daca raman impotmolit...deci nu sa sap gradina cu ia:))
vmaxim
Salut! Scuze pentru raspunsul intarziat.

Eu am spart si gheata cu ea. Nu se rupe si nu se indoaie.
acolo unde se pliaza este prevazuta cu surub si piulita, iar cand o strangi e tare ca otelul smile.gif
Daca vrei poze suplimentare cu lopata, te rog sa ma anunti.

cristianxxl
Am luat 3, una pt mine, una socra-miu si una pentru un vecin!Am spart niste gheata cu ea, rezista, acum la banii astia te scoate din kk, nu stiu daca poti sa sapi o groapa mare cu ea, dar pentru zapada e ok.Sunt noi, eu unul sunt multumit.
vmaxim
up!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.