Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND] Dacia 1310 an 1985
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
andreis
Salut,

Vand o masina Dacia 1310 din anul 1985, in stare de functionare, cu ~ 40.000 Km la bord. Masina se afla in Bucuresti, a fost tinuta in garaj, dar are urme de rugina.

Se vinde intreaga, nu se dezmembreaza, pentru program rabla sau reconditionare.

Pret 2.000 Lei.

Contact aici sau pe PM.
aurelian_mz_rt125
ceva poze , date despre masina pui aici ?
as fi interesat dar vreau sa vad despre ce este vorba si daca are kilometri aia reali
ms
andreis
O sa incerc saptamana asta sa pun niste poze. Km sunt reali, masina este a bunicului meu, in prezent este intr-un garaj in zona Universitate.
nelutzu'
Si eu sunt intelesat,asteptam pozele.
andreis
Trebuie sa incep prin a face rectificare, masina este model 1310, nu 1300 cum am mentionat in titlu.

Pozele sunt facute in garajul in care si-a petrecut mare parte din viata.

Masina nu a fost revopsita niciodata, nu s-a fumat in ea (plafonul original este alb si acum), tot de pe ea este asa cum a venit din fabrica in anul de gratie 1985:

[attachmentid=1627983365]
[attachmentid=1627983366]
[attachmentid=1627983368]
[attachmentid=1627983371]
[attachmentid=1627983373]

Singurul loc afectat mai tare de rugina. Masina a fost atinsa usor de un gard, vopseaua s-a crapat, tabla a ruginit, efectul este cel de jos:
[attachmentid=1627983376]
430BBY
Salutare, mai are cumva Inspectie tehnica valabila???

In ce zona se poate vedea??
andreis
Salut,

Trebuie sã verific referitor la ITP si o sa te anunț.

Se poate vedea in zona Universitate.
aurelian_mz_rt125
vad ca este destul loc pe langa masina .
nu poti face poze in care sa se vada toata masina, nu doar franturi ? cu blitz
ma intereseaza sa vad in poze dunga dintr-un capat in altul si pe o parte si pe alta, scaunele si bancheta spate cum arata fara huse pe ele, compartimentul motor, vazut de sus , interioarele aripilor fata, portbagaj locul rotii de rezerva , bosajele spate , etc
si data putin mocheta la o parte la pedalierul fata sofer .

andreis
Salut,

O sa incerc sa fac niste poze detaliate la masina in cateva zile si le pun aici (si pe email).

Pentru cine vrea s-o vada, imi poate transmite un PM si stabilim o zi si o ora.

L.E.:

Am facut niste poze aseara ce nu au fost urcate in topic (din lipsa de spatiu). Nu sunt exact ce mi-ati cerut, pozele mai detaliate vin in cateva zile.

[attachmentid=1627983416] [attachmentid=1627983417] [attachmentid=1627983418] [attachmentid=1627983419] [attachmentid=1627983420]

E.L.E:

Masina nu are ITP si RCA.
430BBY
Ok, nu pot trimite pm, eu iti propun oferta mea de 200 euro. Daca esti de acord pot veni astazi sau maine s-o vad.
Multumesc
andreis
Iti multumesc pentru oferta, dar nu multumesc.
andreis
Salut,

Cine mi-a cerut poze detaliate, i-am trimis pe PM un link de Dropbox.

Aici cateva poze noi:

[attachmentid=1627983856][attachmentid=1627983857] [attachmentid=1627983858] [attachmentid=1627983859] [attachmentid=1627983860]

Cine vrea poze detaliate si mai multe (aproximativ 40), ii pot trimite pe PM. Tapiteria este impecabila, nu e rupta sau agatata, masina in portbagaj nu are rugina, doar murdarie.
andreis
Salut,

Am raspuns celor care mi-a scris pe PM. Masina este rezervata de cineva din Constanta pana miercuri.
andreis
Salut,

Masina este iar disponibila, cine a vazut-o si a vrut s-o cumpere pentru restaurare, nu a reusit sa faca rost de transport pana la Constanta si a renuntat.

Am raspuns celor ce mi-au scris pe PM.
andreis
Telefon de contact 0743.397.780.
andreis
Up.

Pret negociabil.

Telefon de contact 0743.397.780
aurelian_mz_rt125
pacat
daca nu ar fi fost rezervata , poate as fi facut cumva sa o iau
acum sunt la vre-o 2000 km de romania , asa ca e mai greu .
andreis
Imi pare rau, sunt sigur ca ar fi ajuns pe maini bune.

A venit, a vazut-o si cand s-o transporte la orasul de pe malul marii...
andreis
Up.
andreis
Anunt valabil, pret negociabil.
andreis
Up!
andreis
Up.
andreis
Up, pret negociabil.

Daca nu se da pentru restaurare, merge la casat...
razvan1985
pai,daca nu se da,inseamna ca e o problema cu pretul(banuiesc)... wink.gif
andreis
Up.

Pretul este negociabil razvan1985 asa cum am mai spus, se poate vedea si putem discuta si de pret.
andreis
Masina s-a vandut, topicul se poate inchide!

Merge la reconditionat, asa cum mi-am si dorit.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.