Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Asociere Comenzi volan Duster 2014
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Duster > Discutii generale - Dacia Duster
clodadi
Va rog sa ma ajutati cu aceasta mare problema:
detin fig. 1 si fig. 2 adaptor euro-iso / din dreapta imaginii ( de laPIONEER MVH-X560BT fig.3 ). Exista un altfel de adaptor care sa includa si mufa pentru comanda volan?
bygy007
ia legatura cu fratello
clodadi
Aveti idee de ce nu pot porni RMP3 normal, de la butonul de power si trebuie sa pun contactatul? Am inversat ignition cu +, am cuplat ignition cu + degeaba .....

24 Apr 2015, 14:23:
Multumesc bygy007 pe fratello l-am gasit repede, cam peste tot unde putea fi biggrin.gif (fiind membru incepator l-am cautat in alta parte pe fratello)
FRATELLO
Conectarea "normala" este :
- fir galben (15) player se conecteaza la firul rosu (pozitia A4) din mufa ISO de pe masina ;
- fir rosu (16) player se conecteaza la firul galben (pozitia A7) din mufa ISO de pe masina.
In acest mod, playerul functioneaza numai cu contactul pus. Daca se doreste functionarea si fara contact, atunci si firul galben si firul rosu al playerului se conecteaza impreuna la firul rosu (pozitia A4 = plus permanent) din mufa ISO de pe masina. Au fost (totusi) posesori de Logan(!) care au sustinut ca in mufa lor cele 2 pozitii (plus permanent A4 si plus dupa contact A7) sunt inversate . Personal nu am intalnit o astfel de situatie. Se poate verifica simplu, cu un voltmetru sau un bec : intre A4 si masa (pozitia A8 fir negru gros) este tensiune permanent, intre A7 si A8 numai cu contactul pus (cheia in pozitia ACC sau cu motorul pornit). Sper ca explicatiile au fost clare si utile smile.gif .
[attachmentid=1627991626]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.