Inainte sa ma considerati vre-un retard total in ale masinilor... am de ceva vreme Subaru Forester si intentionez sa il pastrez. Nu din cauza ca vezi doamne ma lasa Duster in drum si plec cu Forester, ci din alte motive.

Avand in vedere ca a trecut ceva vreme de cand e pe piata PH2, as vrea sa stiu parerea celor mai infocati detractori ai lui referitor la ce are asta pe el si nu avea in versiunea anterioara. Am citit atent aici si am vazut de la lipsa butoane pe usi, oglinzi incalzite, scaune incalzite, pana la lipsa ESP, etc. Acum are si HSA (de care insasi Dacia a aflat mai tarziu, lol); nu mai punem la socoteala ca zici ca v-au citit forumul intre ph1 si ph2.

Cele mai multe din plangerile/sugestiile de aici au fost adaugate/modificate pe ph2 si masinaria nu s-a scumpit. De unde rezulta ca ori marja la ph1 era destul de mare, ori il fac pe asta cu marja mica (yeah, right smile.gif)

Acum cu toate trasnaile pe el (fara piele) eu am dat pe el 17400E. Am luat 1.5Dci/4x4 laureate, am pus tot ce se putea pune pe el minus piele si minus senzori de parcare. Va mai mentineti parerea ca de banii astia imi luam una mai buna? Sa fie in stare sa imi ofere ce imi ofera asta adica in banii astia si neaparat disel? Nu ma trimiteti la 4x2 pentru ca nu o sa platesc niciodata o masina doar 4x2 sau la benzina (ca am deja una).

Merita 17400E dupa mine?
Pai... cam depinde cat trebe sa muncesti si cat de mult masina astepti de banii aia smile.gif


P.S. Eu stau MULT mai confortabil in Duster decat in Forester, de unde rezulta ca mai conteaza si conformatia omului, nu doar a masinii. Asta apropo de unii care il gaseau inconfortabil si altii care ziceau ca e confortabil Dusterul.