Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Casco City Insurance
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Asigurari si Daune Auto
UXE
Am o oferta de casco de la City Insurance. Mi se pare cea mai convenabila dintre toate la momentul actual.

Ceva pareri?


Pe RCA am vb cu cineva si a zis ca au fost ok, doar ca a trebuit sa repare masina intr-un service agreat de ei. Eu pentru Subaru nu prea am de ales, insa sunt tare curios cu ce service-uri lucreaza.
klaus
pe scurt: ex-clus.
Pe lung: http://www.economica.net/victimele-bulei-r...ase_100312.html
UXE
Am vazut ce scrie pe net.. insa vorbele celor care au avut sau au interactiune cu CI ar cantari mai mult in momentul de fata. Ma intereseaza in ultimele luni , pe partea de CASCO.
kosfunny
Daca te ajuta parerea mea, eu nu as face Casco la ei !
Imi sunt de ajuns problemele pe RCA cu care ma lovesc la ei.
UXE
Am mai vorbit cu cineva care a avut 2 polite la ei.. a zis ca nu au fost probleme.. astia sunt cumva spre faliment?
aqua
am incercat eu la ei, cica nu fac la masini mai vechi de 7 ani
MuciX
UXE, este imposibil pentru oricine sa isi tina toti clientii fericiti. Pentru orice firma, din orice domeniu, va exista cineva care a avut o experienta neplacuta cu ei.
Daca ti-au facut o oferta convenabila, iar in contract nu au clauze dubioase, eu cred ca este ok.
UXE
Ciudat, eu am deja oferta primita de la ei , prin broker.. chiar am mai primit pe urma una cu o reducere de 90 de eur. Probabil ca la mine au acceptat ca e masina destul de scumpa la pret de catalog si atunci au avut de unde sa faca ei o oferta.


Dar eu stiam ca nu s-ar mai face la masinile mai vechi de 10 ani..@Mucix, asa gandesc si eu.. ei au intrat recent cu pe piata asigurarilor auto.. pana acum aveau de viata si de calatorie.. si au fost f ok .. cel putin asa imi zic cei de la firma unde lucrez..
aqua
Am mai intrebat o data direct la ei, acum au raspuns ca masina face mai putin de 5 mii euro si nu oferteaza casco basic, dar au un produs 'casco pentru fiecare'
La un pret de 600 pe an esti asigurat contra furt total sau partial, fenomene meteo, caderi corpuri, elemente vitrate si inca cateva, ideea e ca ce lipseste fata de celelalte daunele, nu sunt acoperite in niciun fel dauna totala sau partiala
Ce parere aveti de casco asta? Ma gandesc oricum majotitatea au franciza de cel putin 100 euro la dauna partiala, in rest cam acopera la fel

[attachmentid=1627997762]
UXE
Am "auzit" din presa ca se se pregatesc si ei de un faliment, dupa Carpatica. Eu tocmai ce imi voi prelungi polita cu ei. O sa o platesc in 2 rate. Daca peste 6 liuni dau faliment , macar sa raman cu banii nedati pentru rata a doua.
aqua
eu am incercat sa o reinnoiesc anul asta dar n-au dat niciun semn ca ar fi interesati asa ca am zis pas, in schimb am RCA la ei
4x4
Cum sa ai casco la City Insurance radmasa.gif

Ai avut vreodata ceva dosare deschise la ei?
UXE
Nu, n-am avut. In schimb, oferta de reinnoire a venit f rapid, de pe o zi pe alta.

Nu am auzit sa fie probleme la casco , dar nu se stie niciodata. Oricum, masina are deja 10 ani, cred ca asta e ultmul ei an de casco.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.