Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: gpl pe Dacia 1310 injectie
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Imbunatatiri - Dacia Clasic
jon22
Vreau sa pun gpl pe Dacia 1310 injectie. Va rog indruma-ti-ma cum reusesc sa opresc pompa de benzina si injectorul la functionarea pe gpl? Am incercat sa trec pinul 85 (comanda) releului R1 printr-un comutator cu 3 pozitii (benzina , gaz, oprit) .Desi alimentez cu 12v pinul 85 masina nu porneste pe benzina!Imediat ce leg inapoi la pinul 85 firul taiat de mine, masina porneste imediat. Deci cum reusesc sa opresc pompa de benzina si injectorul la functionarea pe gpl?
nikuniku
lasai pe aia care monteaza gpl sa faca operatia asta
jon22
Salut nikuniku, am o instalatie gpl carburatie pe care vreau sa o montez la modelul cu injectie. S-a mai discutat aici si merge, insa nu scrie ce am intrebat mai sus. Am montat tot ce era de montat mai putin partea electrica, nu stiu sa opresc pompa de benzina si injectorul, daca dau eu + in locul firului original care comanda releul masina nu mai porneste, din ce am vazut nu mai are scanteie. Merg la service si platesc cat nu face ...
Oricine are gpl pe dacia 1310 injectie poate sa se uite pe care pin al celor 2 releee de pe aripa vine comanda de benzina de la comutatorul gpl-benzina.
Multam fain de ajutor!
tynn
I-ai dat de cap pana la urma? Si eu am GPL pe injectie, luat de de pe fosta Dacie 1310 carburator. Am montat instalatia singur acum 4 ani si a mers foarte bine pana acum. Ca sa tai injectorul si pompa de benzina, pui relee pe firul galben ( cel care da comanda la electrovalva de benzina, in cazul carburatiei) si tai plusurile de la injector si pompa de benzina. Daca te pricepi si lucrezi ca pentru tine, faci treaba mai buna decat ciobanii care monteaza asa ceva...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.