Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: boxe
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Solenza > Imbunatatiri - Dacia Solenza
claudiuis
salutare, am gasit niste boxe pe net destul de ok de 13 cm pentru a le monta in portiere la o solenza scala, oare vor intra fara mesterii sau trebuie sa improvizez sa le fac loc biggrin.gif ? ce ziceti
Maskatu
Boxe sau difuzoare? Ca daca ai gasit boxe... ma cam indoiesc ca ar avea loc. Cred ca vrei sa spui difuzoare. Difuzoarele s-ar putea sa aiba loc. Eventual dai doua trei ciocane sa indoi tabla. Eu parca asa am facut. Dar o sa se auda ca intr-o cutie de conserva daca nu ai antifonat usa. Daca vrei sa faci ceva util, da o mana de antifon prin usa, adica partea dinspre exterior. Sau spray cu antifon dar este mai scump.
claudiuis
dada, difuzoare pardon, acestea sunt http://www.emag.ro/difuzoare-auto-akai-13-...c/pd/E7Z3KBBBM/

12 May 2016, 08:45:
voi vedea cum se va auzi dupa ce voi incerca sa le montez, de asta am intrebat ca stiu ca stock boxele sunt de 10 cm... ca sa stiu sa anulez comanda daca nu se potrivesc
Maskatu
Pai nu intra fara sa dai ciocane ca sa indoi tabla.... supernova tot asa avea de 10. Am pus de 13 dar am ciocanit tabla pe margine cat sa fac loc pentru difuzorul de 13.

Ps nu te supara dar alea sunt niste mizerii. Mai bine se aude difuzorul de la telefon. Daca tot desfaci fata de usa pune ceva mai calumea.
claudiuis
M-am răzgândit si pana la urma am comandat http://m.emag.ro/difuzoare-auto-coaxiale-m...4/pd/DLSMRBBBM/ deci cu putina inginerie românească voi reuși să le pun nu?
red_runner
Salut , si eu am instalat pe solenza mea difuzoare de 13 pe fata . O sa trebuiasca taiat plasticul din zona ( cu un flex se rezolva rapid) si nu e nevoie sa indoi tabla usii ,loc este , doar fata de plastic trebuie putin modificata. Buna Alegere MTX este ceva mai scump ,dar ca si calitate e mult peste AKAI. Spor wink.gif
claudiuis
daa o sa vad eu cu ce decupez cel mai bine astept pana vine comanda sa vad exact cat sa iau de acolo. multumesc.
claudiuis
Rezolvat.
Maskatu
Bravo. Sa le asculti cu placere.
AlexandruPopescu
Sa le stapanesti sanatos, dar sunt sigur ca o sa trebuiasca sa muncesti putin sa se potriveasca...smile.gif
Iulikk
Astea le am si eu. Si pentru spate am luat acelasi model, dar ovale 6x9. Pe fata nu le-am montat inca, pentru trebuie sa imi fac inele pentru ele, vreau sa le prind direct de tabla ușii.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.