Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bujii BRISK DR15YS & Fise bujii TESLA silicon
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Logan > Piese auto - Dacia Logan
gabau86
Salut,

Ce parere aveti de aceste bujii BRISK DR15YS si fise TESLA silicon, sunt bune pentru un auto Dacia Logan 1.6 MPI + GPL ?
Iau in calcul sa schimb atat fisele cat si bujiile din cauza unui mers neregulat in relanti. Din cate am citit pe site-ul oficial am observat ca aceste bujii au o distanta intre electrozi de 0.7 mm, in timp ce pe site-ul celor de la gplshop este trecut 0.9 mm.
Pana la urma care este distanta optima ?
Despre fise imi puteti spune ceva ? A mai folosit si altcineva acest model ?
Victorine
Am folosit eu. 3 randuri a cate 40 lei. De ce 3 randuri? Sunt bune, pretul e rezonabil, DAR sunt foarte firave. S-a intamplat ca la extragerea de oe bujie sa se rupa cablul fisei inauntru protectiei din cauciuc negru. Clema din capat asigura o fixare foarte buna pe bujie si se rupeau deasupra clemei metalice. Chiar daca dupa ce m-am fript cu primul set am tras cu grija, fara sa smucesc, de partea neagra, care e lipita pe cablu. In concluzie, am trecut din nou la Beru. Ca o paranteza, setul original Beru a trebuit sa-l schimb dupa ce un mecanic nu a fixat bine fisa la bujia 3 si nu stiam de ce merge aiurea motorul pana am deschis capota si am gasit fisa topita si chiulasa alba la bujia 3...
PS prin "bune" ma referea la rezultatele masuratorilor cu multimetrul a fiecarei fisa in parte dintr-un set.
gabau86
Am inteles, multumesc de informatii. Imi poti spune ce model de fise Beru folosesti tu ?
Victorine
Astea [attachmentid=1628035706]
Din pacate ultima fisa rupta de la Tesla am aruncat-o, altfel faceam si la aia o poza... Oricum, mansonul ala negru din cauciuc ramas e bun sa tai din el "saibe" pentru remedierea vibratiilor la carcasa filtrului de aer. Fiind rezistente la temperatura isi pasteaza elasticitatea si mai ajuta bucsele alea coapte si obosite.
gabau86
De bujii ce imi poti spune ? Sunt ok, isi vor ace treaba ?
Victorine
Nu cunosc nimic despre Brisk, dar este topic de bujii in care gasesti pareri gramada.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.