Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Problema proiectoare ceata
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
cristi ph
Am montat de curand proiectoarele -nu le aveam- insa unul din ele e vesnic aburit. Ce problema sa aibe si cum o pot rezolva? Ma gandesc ca e etans si sa-i dau o mica gaura in partea de jos pt aer.
bygy007
problema este exact invers, nu este etans , vezi pe unde intra apa
uponten
Daca-ti plac galbene, le poti pune o folie de aceasta culoare, si nu se va mai observa aburirea interioara. Poti pune ceva silicon ptr. etansare sau daca nu, merge practicat 2 gauri mici cu burghiul de 3 mm dedesupt si scapi (se scurge si apa daca cumva intra in el pe deasupra/lateral.)
cristi ph
M-ati cam bagat in ceata, daca e de la etansare de ce sa-i mai dau gauri ?
dstdan
E simplu, probabil nu e etans undeva in partea laterala, sau sus, de intra apa la ploi. Odata cu caldura aceasta da sa se evapore, si-ti face condens, abureala (nu se poate evacua prin, ,neetanseitatea de intrare,,). Atunci ii practici 1-2 gaurici jos ptr. evacuare instant a apei. Fara apa nu exista, ,abureala,, smile.gif Sau scoatei rama cu sticla si pune un strat subtire de silicon transparent roata-n prejur.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.