Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dacia 1410 Sport L s.s. 004929 1991
DaciaClub - Forum Dacia > Oldtimers > Oldtimers > Restaurari
Pages: 1, 2
Patronu'
Am lumini bune. Am avut probleme si cu tensiunea de mi se oprea motoru. Faza scurta era mai slaba decat pozitiile. Era de la curea. Acum nu sunt probleme. Turometrul scade normal. Nu e cpmputer sa corecteze automat.
Nu am injectie eu. Ma refer la altele pe carburatie sa fac comparatie.
Patronu'
Mi-am readus aminte de topic. Am desfacut motorul si am descoperit: pistoane scobite, ambreiaj plin de ulei (aluneca desi nu era foarte), discul original. Cautand sa cumpar un set Mahle de 1400, am gasit unul de 1600, arbore aferent, chiulasa de 1.4 bibilita la pret bun si le-am cumparat. Am decis sa ii aduc modificari in ce priveste performantele. Estetic ramane 95% originala iar cele legate de performanta sunt complet reversibile sa nu imi para rau. Am cumparat jante canada de 5.5 cu anvelope de 165/70 si intra cam la limita, nu ating oricum. O sa ramana si carburatorul Carfil pana fac rodajul apoi o sa montez orizontale Dellorto si o sa confectionez o evacuare din inox cu serpisori. In ce priveste franarea, o sa montez discuri pline de fata pe spate si discuri aerisite pe fata, ramanand la canadele de 5.5, fara sa roluiesc sau ceva.
Alex1300BV
cool!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.