Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tetiera
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Sandero > Imbunatatiri - Dacia Sandero
CIZMARU
Salutare
Am si eu un Sandero Ambiance din 2015 si ca mai tot romanu vreau si eu sa...mai pun ceva pe el .Nimic deosebit.Modelul meu are doua tetiere in spate (fata de Laureat care are 3 si fata de acces care nu are deloc) Ei bine,am achizitionat de la un Sandero model mai vechi dar ok ,tetiera din mijloc-spate (cea care culca pe bancheta pentru o mai buna vizibilitate) dar nu stiu cum s-ar pune avand in vedere ca bancheta este efectiv din burete si nu vad cum ar sta acolo asa .Aveti vre-o idee? Cade din start achizitionarea unei banchete noi !!
torquemada
Scheletul spătarului la Acces nu are elemetele metalice în care se prind tecile de plastic în care intră tetiera.

Fără alt spătar nu pui tetieră pe mijloc.
CIZMARU
Al meu este Ambiance si am doua tetiere laterale...o vreau si pe aia din mijloc
torquemada
Te uiti în poze și compari. Tecile de plastic au preț în euro fără TVA
CIZMARU
Mersi de sfat.Stiu ca e costisitor dar acuma nefiind un om cu pretentii am pus tetiera asa sa vad cum sta ...si din cate vad sta destul de bine avand in vedere ca este culcata pe bancheta si eu am pus cele doua tevi in spatele buretelui si astfel strange putin tetiera dar partea buna este ca o pot regla pe inaltime (tevile avand cam 30 cm) Mai exact este prinsa intre bancheta si polita din spate Prinsa este putin spus....pusa numai acolo mai exact[attachmentid=1628047782] [attachmentid=1628047783]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.