Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Proiect Dacia 1307 1.9
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Imbunatatiri - Dacia Clasic
fornea
Salut colegi vreau si eu sfaturi pentru a ii da un plus de putere mașini mele stiu ca nu se merita si nu prea ai ce face unui papuc diesel dar eu sunt o fire mai ambitioasa toate sfaturile sunt bine venite.
sobolan
sincer aia e masina de marfa darrrr,ma rog......pune-i turbina de pe megane 1 1.9 si cam tot ce e aferent.....o sa ai nevoie si de o resoftare....
fornea
De resoftare știam doar ca am facut un calcul cu o mărire de putere cu vreo 10% si ajungeam pe la vreo 66 cp si ma gândeam si la o turbina da nu știam de care sa pun. Mulțumesc fosrte mult pentru sfat
BLUE R 19
La Megane 1 si R 19 cu motorul asta, turbo are vreo 90 de cai.
fornea
Nu ma astept ca sa ajung la 90 cp ținând cont ca motorul meu are 60 cp si vreau sa ii fac imbunătățirea asta pentru ca masina mea nu are grup pentru carat din cate am văzut are unu care o ajuta sa plece mult mai repede de pe loc decât altele si parca se duce si mai repede si asta e o comparație între un papuc 2003 in 5 locuri cu unul din 2006 aproape 2007 in 2 locuri.
As vrea sa stiu dacă trebuie sa mai umblu la motor sa ii mai fac ajustări la pistoane si la restu?
r3d
de ce nu montezi direct un motor turbo de renault 1,9
iulica89
De ce nu ii pui un motor pe benzina gen F3R sau F7P. E la fix pe suporti si conducte. In principiu acelasi motor. Consum mic(benzina), si 112 cai sau 136 cp pentru a doua varianta.
sobolan
e fix pe carcasa ambreiajului cred,si pe suporti...la priza da cu virgula,sa nu cumva sa trebuiasca cutia demontata pentru a inlocui si priza + ca ai alte anexe la care iar da cu virgula(alternator,electromotor,conexiuni fire intre calculator-bord-motor).....prea complicat,la el era mai usor sa puna turbina de pe megane1 cu tot tacamul aferent si o resoftare...a se studia un megane 1 si a se face un necesar de piese.......totusi nu prea inteleg cum sa alergi un papuc diesel mai tare dect poate el,eu merg cu un papuc bun din 2003 si mi se pare o prostie sa-l scoti la 110km/h,e instabil rau...
fornea
Ca sa ii lămuresc pe toti eu nu vreau sa fac aceasta îmbunătățire ca sa o alerg pentru ca stiu ca caroseria si cardanu nu duc mai mult de 130 km cat este scris pe talon si m-am gândit si la înlocuirea motorului si am fost sfătuit si de cei de la garaj show sa schim motorul tot cu un 1.9 doar ca nu stii cum intra sub capota ca si la asta a fost nevoie sa se taie din capota si la asta ar intra o turbina ca nu iese prin capota doar ca dacă schimb motorul trebuie sa gasesc unu care sa se potrivească pe o cutie de papuc 4x4 si dacă nu se potrivește intru in alte modificări

10 Aug 2017, 22:53:
M-am uitat si la o turbina de Megan 1 doar ca am văzut ca pe Megan 1 e motorul f9q si pe r19 e motorul f8q adică na nu stiu ce sa zic ca nu le am fosrte bine cu mașinile ca am doar 18 ani.
fornea
Colegi mai am o întrebare ma gândeam sa ii fac o resoftare pana cand strâng bani pentru a ii pune turbina si sunt in dubi nu stiu daca sa o fac sau nu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.