Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pro sau contra sancțiunilor împotriva Rusiei
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Cafenea
nasty
Premierul Italiei de exemplu este pentru ridicarea sancțiunilor.
Ungaria face afaceri de toate culorile cu Rusia.
Bulgaria tot cochetează ba cu centrala nucleară, ba cu vreun gazoduct, iar litoralul lor e plin de ruși.
Giuseppe Conte lucrează pt ridicarea sancțiunilor împotriva Rusiei.
La noi stă mobila și nu se vinde, pui avem congelați cu 6 lei/kg și fratii Petreuși de Bretagna, ieftiniți de la 50lei/kg la 30 lei/kg și
nu-i cumpără nimeni...pt vin, cognac nu mai avem destule butoaie.
bion
Probleme Dorele?
ady77
Nu te-ai saturat sa tot deschizi topice?
Bicicleta galbena
Avem topic cu Rusia, cu UE, cu viziuni europene.... cred ca se putea discuta pe oricare din ele.

Dincolo de simpatia mea pt optiunea politica a colegului, uneori trebuie sa stii cand sa te opresti.

DragosP
Dar voi vinerea, in w/e nu mâncați? nedumerire.gif
maho
Or tine post negru, daca le-au plecat doamnele la chef...
DragosP
Cis sau trans?
maho
Ori.
crintea1949
Ai dreptate fiule ai uitat peFrau Merkel, care cumpara gaz si petrol si le vinde tehnologii, produse electronice, constructii de masini. Numai Romania nu violeaza acest embargou se lasa violata. Aveamfabrici de mobila de bucatarie care lucra doar pentru spatiul Rusiei, exportam produse alimentare.. oho vremuri
dizzy
Ce bogat erai matale. Aveai fabrici de mobila?
bion
Dap, scarnavia ceausescu exporta aproaps tot ce producea comtim in urss. Aia cumparau carcase nu cereau marfa transata ca cei din vest si nivi calitate. Plateau cu gaz si electrica necesare industriei falimentare. Romanii mancau cozi afumate de vaca. Similar si cu mobila si alte produse.
Dar memoria elimina amintirile rele si le umple de endorfine pe celelalte. Tov. Crintea confirma.
Sa compari Germania cu Ro in comertul cu Rusia e de Socola. Noi suntem o fosta gubernie rupta in cur pe care tarul ne-ar strivi ca pe o ganganie inutila.
Nasty in oniricile lui de activist comunal are si viziuni din astea,post destuparea vinului la BOB. Uita ca cei mai vocali antirusi dunt chiar cei in fata carora bate matanii de face cucuie.
FMCC si mutantilir aparuti din cauza lor.
RDK
Calde salutări bișnițarilor timișoreni cu produse Comtim!
bion
Aia plang si acum dupa iepoca de aur. Comtim un prototip al gigantismului si ineficientei comuniste. Cu umpic de ajutor extern a disparut.
crintea1949
QUOTE(dizzy @ 10 Mar 2019, 08:51)
Ce bogat erai matale. Aveai fabrici de mobila?
*


Da eram bogat, iar ai dumitale lucrau in aceste fabrici. Acuma sunt someri si o duc BINEEE, impreuna cu cateva mii de muncitori.
dizzy
Nu prea nimerisi. Ai mei au muncit si la stat si la privat, nu au fost someri. Cei care mai sunt in viata sunt pensionari. Dar da-i inainte cu balivernele si propaganda comunista!
marksman
Tovarasu' Crintea, cand taica-miu a ramas in somaj a facut o vreme bisnita cu produse de papetarie. A avut libertatea sa cumpere ieftin si sa vanda scump. Pe vremea alora de-i regreti dumneata, Pleshea si altii ca voi, daca nu luai salariul intreg ca nu se facea planul, o "luai in mana" si la revedere.
Acum, cu toate neajunsurile democratiei originale a tov. Iliescu si a furturilor celor din fostul PCR, ai mei si-au asigurat o pensie si prin alte mijloace, nu pomana mizera de la stat dupa 40+ de ani de lucru. Inca mama, iesita la pensie, continua sa lucreze, pentru a avea si ea un venit mai bun decat pensia de 1200 de lei. Dar daca n-a fost macar "simplu membru de partid", acum are o pensie mai mica decat un securist pensionar, care incaseaza 4500 de lei, se relaxeaza zi lumina si ii spune mamei s-o lase mai moale cu munca si sa se bucure de pensie.

FMCC, urmasilor si simpatizantilor!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.