Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: AZERBAIJAN GP
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Motor Sport > Formula 1
meganus_bicorpus
Am vazut si ultima cursa, pacat de Leclerc dar si-a cam facut-o cu mana lui.oricum, e un pilot pe care Ferrari a pariat si cu care va castiga...ceea ce nu se poate spune despre Vettel.
Mercii merg ceas, daca nu castiga unul castiga celalalt, punctele se aduna cu sacul.Perez a tras iar foarte bine, Red Bull pare sa fi facut treaba buna cu Honda, Giovinazzi a terminat peste Kimi....dar suntem de-abia la inceput!
Merced
O cursa destul de plictisitoare. Putea doar un safety car inainte de pit stop-ul lui Leclerc sa schimbe ceva chestii pe acolo. Oricum dupa ce a pus soft-uri ma asteptam sa ii prinda cu o secunda pe tur pe ceilaltiu si n-am vazut nimic de genul asta. Bine ca a scos turul rapid. Nu cred ca se gandea nimeni ca vom vorbi doar de duble Mercedes dupa cursele astea. Da-o naiba de treaba...
Andy_ACS
Am inceput sezonul cu sperante mari intr-o lupta apriga la varf, dupa ce in presezon Ferrari a mers foarte bine.
Se pare ca nemtii sunt mai rigurosi, mai disciplinati, capabili sa remedieze ce e de remediat. Italienii chiar daca au ceva bun, fac ce fac si iese rau - ba nu stiu ce componenta cu probleme, ba strategie deficitara, ba ordine de echipa, ba ghinion in unele momente.
Mi se pare evident ca Mercedes va lua din nou titlul la piloti si constructori.
In schimb mie imi place Leclerc, imi place ca om in primul rand. Ca pilot e bun, dar lipsit de experienta. Probabil la anul va fi demn de luat in calcul chiar la titlul mondial, dac va avea masina competititva.
centurion
Nimic nu merge la Ferrari si pare ca nici nu isi revin. Macar sa il lase pe Leclerc sa concureze.
4 duble Mercedes in 4 etape arata cat de bune sunt celelalte echipe. Bine macar ca mai castiga si Bottas.
Solon
N-ar fi rau sa fie ca in 2016. Poate asa sa mai fie ceva interesant.
sb-55-dan
QUOTE(centurion @ 7 May 2019, 10:57)
Nimic nu merge la Ferrari si pare ca nici nu isi revin. Macar sa il lase pe Leclerc sa concureze.
4 duble Mercedes in 4 etape arata cat de bune sunt celelalte echipe. Bine macar ca mai castiga si Bottas.
*


Bottas o sa fie sabotat de echipa daca merge in ritmul asta. Hamilton trebuie sa fie campion mondial si anul asta. E locotenent nu primul om in echipa.
centurion
Cam asa este, din pacate. Pe de alta parte, sa vedem si daca Bottas este in stare sa mentina acest ritm ridicat de-a lungul sezonului. Asta vorbind strict din punct de vedere al situatiei actuale.
Eu inca mai sper ca Ferrari se trezeste la realitate in cel mai scurt timp.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.