Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: carburator
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
danelu
Salut tuturor,am nevoie de cateva sfaturi.Am scos furtunul de vacuum si nu sa intamplat nimic (nu trage aer),am crezut ca este carburatorul infundat.La-m desfacut ,facut bucatele,fiert dupa o metoda citita pe forum.Problema este ca tot infundat este.In Mondiru zice ca vacuumul actioneaza cand clapeta este inchisa. Eu nu am gasit nici un orificiu pe unde sa traga aerul de pe furtunul de vacuum.Carburatorul este Carfil 32 IRM A.Va rog daca poate sa-mi spuna cineva unde sa caut orificiul cu pricina. multumesc anticipat
argon
pai orificiul e unde intra furtunul in carburator...e un stut pe carburator inspre capacul culbutori...poate e infundat..vezi poate chiar furtunul e infundat..sau crapat..schimba furtunul..e 1 leu, si vezi atunci..
danelu
Stiu care este orificiul spre furtun , ce nu stiu este cel din interiorul carbului.Nu este infundat furtunul pt ca eu am dat jos carbu si am suflat direct in el .
amc
O gaurica mica, putin sub clapeta de acc.
o desfunzi cu o sarma subtire, sau aer sub presiune!
danelu
Am rezolvat problema. Orificiul la-m gasit dupa ce cu un smirgher fin am curatit
interiorul carbului.Dupa identificarea orificiului am inceput sa-l curat cu un ac subtire de siringa, totusi ca sa fie curatit bine ,tot cu siringa am bagat acetona.Rezultatul a fost uimitor.Apoi am schimbat jigleoarele, parghiile si axul clapetei si binenteles garniturile de teflon. Azi dupa ce plec de la servici o sa trec la montarea lui.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.