Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mici probleme
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
Un_dus
Imi cer scuze anticipat daca reiau anumite lucruri care au mai fost postate, dar am cautat destul de mult si nu am gasit solutii la problemele mele.
Detalii despre masina: dacie 1310 din '97 care a stat 1 an pe "uscat" (ma asteptat pe mine sa imi iau carnetul icon_mrgreen.gif ). De aici banuiesc ca deriva si o serie de probleme colaterale.
1. Acceleratia: Mai exact am probleme cu pedala de acceleratie care merge in salturi in sensul ca nu are fluenta, o apas...si o data o ia si e cam neplacut in primu rand in mers, dar si motorului nu cred ca ii e prea bine sa mearga asa in salturi. (Pedala cred ca e cea din fabrica din aceea mica, eu fiind obisnuit cu pedala mare). Mentionez ca atunci cand am facut prima tura cu ea, franele nu prea tineau in sensul ca nu erau aerisite, dar dupa cateva manevre si-a dat drumul, dat fiind faptul ca am facut si itp-ul si nu mi s-a reclamat vreo problema.
2.Ventilatorul: A fost schimbat inainte de a o pune in miscare (nu de mine, ci la service) dar partea amuzanta e ca pentru a-l pune in functiune, nu porneste decat dupa vreo 2 pumni in bord in locuri strategice.
3. Semnalizarea: Concret maneta nu prea sta la locul ei nici cand semnalizez de pe loc. Volanul nu a fost schimbat (ca am inteles ca de acolo ar fi problema)
Multumesc
florinutzu
Am aflat toti despre problemele tale! Acum vrei sa le rezolvi? Sau ai vrut numai sa se stie de ele?
Marius T.
La prima problema poate sa fie ori cablul de acceleratie(poate agata pe undeva) sau mai unge la carburator parghia aia unde se prinde cablul. La a doua cred ca trebuie sa scoti butonul si sa cureti contactele sau sa le fixezi bine. La fel si cu maneta de semnalizare din cate stiu este fixata in 2 sau 3 suruburi mici.
Bafta!
Tropy
QUOTE(Un_dus @ 26 Feb 2006, 20:22)
3. Semnalizarea: Concret maneta nu prea sta la locul ei nici cand semnalizez de pe loc. Volanul nu a fost schimbat (ca am inteles ca de acolo ar fi problema)
*Desfaci capacul de sub volan - e prins in 7 holtzsuruburi in cruce si strange cele doua suruburi care prind blocul de semnalizare; daca tot umbli acolo strange-l si pe cel de lumini, e chiar alaturi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.