Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: cum scot plutitorul?
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
bertro
am desfacut ieri carbul sa-i fac curatenia de primavara si am observat ca garnitura de la capac e vraiste (rupta in mai multe locuri, etc), asa ca vreau s-o schimb.
faza e ca din cate se pare, trebuie sa dau jos plutitorul ca sa o pot introduce pe cea noua. si n-am nici o idee cum se face treaba asta.
am incercat sa imping capetele axului ala; speram ca e telescopic, dar aparent nu e.
alta solutie care-mi trece prin cap e pur si simplu sa dezdoi "balamaua" aia ca sa-l scot si apoi sa o indoi la loc cand il pun. dar mi-e sa nu se rupa/indoaie aiurea aripioarele alea.
ultima solutie ar fi sa practic o mica taietura in noua garnitura ca sa o trec pe dupa plutitor.

poate a mai facut cineva operatiunea asta si ma poate lumina si pe mine care e metoda "oficiala".

10x
argon
Se inpinge axul acela...o fi intepenit la tine..impinge cu incredrere pe o parte si se va urni pana la urma.
bertro
aha. merci man.
deci e telescopic sau e pe principiul ala cu un "varf" mai lung intr-o parte si unul mai scurt in cealalta (nu stiu cum sa explic mai exact)?
argon
Nu e telescopic, e solid, impinge de o parte cu ceva ascutit, pana iese putin pe partea cealalta si prinzi cu un patent, si tragi..iese usor.
bertro
am inteles. merci. acu numai sa gasesc garnitura smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.