Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Cum stie politia ca folia e autorizata?
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
nvp_playboy
Cum stie garda ca folia de pe geamuri e autorizata sau nu? Oricum intai te opreste...deci oricum te arde
pastrama
Cand pui folia primesti si o hartie sau ceva de genu asta pe care scrie ca folia e autorizata RAR.
Radduu
Mai este un topic pe tema asta. Oricum, pt militie nu exista "folie autorizata" , si conform regulamentului nu exista folie autorizata.
jaf
QUOTE(Radduu @ 8 Mar 2006, 00:35)
Mai este un topic pe tema asta. Oricum, pt militie nu exista  "folie autorizata" , si conform regulamentului nu exista folie autorizata.
*1. exista
2. daca nu ai folie autorizata se poate "autoriza" direct pe strada la prima oprire tongue.gif
micutu82
Din cate stiu eu nu exista folie autorizata smile.gif) se autorizeaza doar gemurile ionizate, care se inegresc la foc (cel putin asa stiu eu) Masina mea are luneta si gemurile spate fumurii, ionizate pana in 30% cum este si legal stipulat in legislatie parca smile.gif Oricum eu masina n-am luat-o noua. Vechiul propietar avea la ea o hartie data de rar. Dupa legislatia din 2003, n-ar mai fi nevoie de aceasta hartie daac este ionizat pana in 30%, si cand am luat masina in 2004 si am fost la rar mi-au spus ca e ionizat pana in 30% si nu mai e nevoie sa-mi dea nici o hartie. Aceasta hartie se da doar la masinile care au geamurile ionizate peste 30%. Dupa ce-si da seama politia daca e pana in 30% nu stiu, ideea e ca am fost oprit de mai multe ori de politie si nimeni nu mi-a zis nimica
marius-gabriel
exista folie autorizata.
hartia pe care ti-o dau cei de la firma care ti-o pun nu reprezinta nimic in fata politistului.
trebuie mers cu hartia la rar si mentionat in talonul masini.de-abia atunci e legal.
valmont
Eu cand mi-am luat masina, proprietarul mi-a dat autorizatia RAR (erau 2 foi si 2 chitante).Mi-a spus ca politia nu a mai zis nimic cand a vazut alea.Si eu trebuie sa le tin tot timpul dupa mine...
nvp_playboy
MAMA CE M-ATI LAMURIT....
Exista anunturi "montez folie autorizata RAR", costa cam 1 800 000 (chiar 7 000 000)....faza e de unde stie politia ca folia mea de pe geam e autorizata de 7 mil sau din bazar de 200 000 ??? Poate ne lamureste tipu' care vinde in Bursa asa ceva ..!??
argon
QUOTE(nvp_playboy @ 8 Mar 2006, 08:35)
MAMA  CE M-ATI LAMURIT....
Exista anunturi "montez folie autorizata RAR", costa cam 1 800 000 (chiar 7 000 000)....faza e de unde stie politia ca folia mea de pe geam e autorizata de 7 mil sau din bazar de 200 000 ??? Poate ne lamureste tipu' care vinde in Bursa asa ceva ..!??
*auzi..marius-gabriel a vorbit degeaba aici?


QUOTE(marius-gabriel @ 7 Mar 2006, 23:04)
exista folie autorizata.hartia pe care ti-o dau cei de la firma care ti-o pun nu reprezinta nimic in fata politistului.
trebuie mers cu hartia la rar si mentionat in talonul masini.de-abia atunci e legal.
*

La folia de 200 000 nu-ti da hartie, si daca iti da o sa-ti dea cei de la rar in cap cu ea. La folia scumpa primesti o hartie valabila pe baza careia ce-i de la RAR fac modificari in talon.
micutu82
NU vreau sa fie cu suparare biggrin.gif dar eu am permisul de aproape 2 ani si mai am proaspat in memorie cat de cat legislatia smile.gif sau cel putin asa-mi place mie sa cred. Din cate imi aduc eu aminte in legislatie este stipulat faptul ca nu se accepta nici un tip de folie pe geamurile importante al masinii cum ar fi geamurile laterale din fata sau luneta si prabrizul. Se accepta doar ionizarea geamurilor si daca este peste 30% se da autorizatie de la RAR.
Am un coleg la facultate care avea lipit pe toate geamurile mai putin parbriz biggrin.gif folie si cunoastea pe cineva de la RAR caruia i-a dat niste bani sa-i dea autorizatie. I-a dat autorizatia dar...l-a oprit politia si l-a pus sa si le dea jos, a ramas si fara talon si cu amenda pe motiv ca nu are voie cu folie
adrianne
eu am geamuri ionizate (parerea mea e ca sunt mai bune decat folia), am hartie de ionizare cum ca service-ul respectiv SC XXX SRL (fara reclama) a ionizat sticla conf licenta RAR si nu am avut probleme niciodata din 99 incoace
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.