Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Un sfat pt Sibiu va rog mult
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
Tziganu'
Am un papuc care se pare ca a fost lovit pe fata. Stiti un service unde sa ii regleze bine unghiurile chiar daca trebuie si ceva tinichigerie? (am auzit pe forum pe aici ca trebuie tras de lonjeroane). Nu pot sa merg cu ea asa ca face urat de tot. Sunt din Sibiu. Va multumesc anticipat.
Tziganu'
nimic???
dantmd
Io le-am facut anu trecut prin vara pe str serpuita in spatele garii. E un atelier intr-o curte, nu mai stiu exact numaru. Nu mai stiu sigur daca au firma pusa la intrare. Am intrebat pe cineva de pe strada si mi-a aratat poarta. Sunt foarte mutumit , mi-au tras si din lonjeroane.
Am trecut de 12.000 cu gumele noi ce le-am pus si banda de rulare inca e beton.
Bafta ! biggrin.gif
Tziganu'
Am fost in alta parte. Au aparatura buna dar am umblat de numai. Mau trimis in Sura sa-mi traga de lonjeroane (aia nu mi-au tras destul) dar tot nu au reusit sa le regleze pt ca cica am caseta noua si nu se potriveste. Maine imi cumpar bielete model nou (reglabile). Nu stiu daca sa mai merg o data in Sura sau sa le las asa daca reuseste sa faca amandoua rotile sa mearga in aceeasi directie smile.gif. M-au uscat de bani. Vreau sa-mi vand Broscut-a cu 7 milioane. Este demontata pt ca inca mai am de lucru la ea dar daca gasesc cumparator........... O sa dau anunt si pe aici. Multumesc mult pt raspuns. O sa dau si pe acolo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.